19 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.



Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden olan 'Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında Ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor. AVM ise kapılarını Mart ayında açacak. Son konut etabı olan Vadistanbul Park da 2017 Aralık'ta anahtarlan teslim edecek.


Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'da 1900 konut, 103 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alacak cadde mağazaları, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin metrekare alana sahip 5 yıldızlı bir otel bulunuyor. 


'Sembol olacak' 

Projenin yatırımcıları Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, bölgenin Vadistanbul'la İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacağını vurguladı. 


Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Vadistanbul projemizin kalbi niteliğindeki Bulvar etabında sona geldik. 300 bin metrekarelik ofis alanıyla Türkiye'nin yatay düzlemde en büyük ofis kompleksi olan Vadistanbul Bulvar, 760 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi ve 280 mağazasıyla Türkiye'de ilkleri barındıran AVM'ye sahip. Sadece Bulvar etabında Atatürk Havalimanı'ndan sonra Türkiye'nin en büyük kapalı otoparkını geliştirdik. 3 etabın toplamında 11 bin 500 araç kapasitesiyle benzersiz bir projeye imza atıyoruz. Bu anlamda Vadistanbul'un emsalsiz mimarisi de hem ülkemizde hem de Avrupa'da 'en iyi ofis AVM ve karma proje' gösterilerek ödüllendirildi. İnanıyoruz ki; Vadistanbul Bulvar ile İstanbul'a Maslak, Nişantaşı, İstiklal ve Bağdat Caddesi gibi merkezlerin modern alternatifini kazandıracağız" diye konuştu. 

Vadistanbul Bulvar'da yer alacak AVM'nin, yüzde 23'ü yeme ve içme bölümlerine ayrıldı, iki Design ile SOM Architecture tarafından tasarlanan projenin AVM perakende kiralamasını ise JLL üstleniyor. 


Havaray'ı da var 

Vadistanbul'un Bulvar etabından Megastar Tarkan da bir ofis katı satın aldı. Ayrıca projede yatırımcılarının tüm maliyetini üstlenerek hayata geçirdiği Havaray da yapılıyor. Havaray hattının toplam maliyeti 14 milyon euro'ya ulaşıyor. 


'TÜRKİYE'NİN VİTRİN PROJESİ' 

invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar ise, "Vadistanbul projemizi lanse ettiğimizi ilk günden itibaren yerli ve yabancı yatırımcılardan ciddi anlamda ilgi gördük. Her geçen gün bu ilgi artarak devam etti ve uluslararası alandaki fuarlarda sergilenerek Türkiye'nin vitrin projesi olarak konumlandı. Vadistanbul Bulvar'dan dünyanın önde gelen enerji kuruluşu Socar, yine dünyanın en büyük inşaat firmalarından Polimeks ve ülkemizin önde gelen firmalarından Kale gibi kuruluşlar yerlerini aldı. 

istanbul'un böylesine önemli bir noktasına değer kazandırmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz. Hem yatırımcımıza, hem de milletimize maksimum faydayı sağlayarak ülke ekonomimize de katma değer oluşturuyoruz" dedi. 



Milliyet Emlak Rehberi


Geri Dön