26 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar'da sona yaklaşıldı!

Vadistanbul Bulvar'da sona yaklaşıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Vadistanbul Bulvar’ın ofis blokları 2016’nın Haziran ayında teslim edilecek.



Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’un “Bulvar” etabında inşa çalışmaları hızla ilerliyor. 1.111 konuttan oluşan “Teras” etabında yaşam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan “Bulvar” etabında da teslimler 2016’nın Haziran ayında başlayacak.

 

Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un Bulvar etabında inşaatın %75’i tamamlandı.

 

Geçtiğimiz ay Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde; “Best Retail Architecture in Turkey, “5 star Retail Architecture in Europe” ve “Highly Commended Office Architecture” kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görülen Vadistanbul Bulvar, İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olacak.

 

DÜNYA MARKALARINI BİRARAYA GETİRECEK “BULVAR” 

Vadistanbul’un “Bulvar” etabı alışveriş caddesiyle İstanbul’da yeni bir merkez oluşturacak. “Bulvar”da oluşturulan marka karmasıyla bir çok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul’da hayata geçirirken, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan yeme – içme alanlarıyla da bir ilk olacak. AVM ve alışveriş caddeleri arasında Türkiye’nin en geniş yeme – içme alanına sahip olacak Vadistanbul Bulvar’ın mağazalarının %23’ü yeme-içme bölümlerinden oluşacak. Vadistanbul şehrin yeni yeme-içme destinasyonu olmayı hedefliyor.

 

MASLAK’TA 430 BİN, “BULVAR”DA 300 BİN METREKARE OFİS ALANI BULUNUYOR 

İstanbul’un iş ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak’taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor.

 

Vadistanbul Bulvar’da kusursuz şekilde çözümlenmiş alt yapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul’da yeni bir iş ve yaşam merkezini oluşturacak.

 

ATATÜRK HAVALİMANI’NDAN SONRA TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK OTOPARKINA SAHİP 

Vadistanbul Bulvar, gün içindeki 35 bin kişilik popülasyonuyla yeni bir şehir merkezi olurken, 6.000 araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı’ndan sonra Türkiye’nin en büyük otoparkına sahip olacak. Vadistanbul’un 3 etabının toplam otopark alanlarıyla bu sayı 11.500’e ulaşacak.

 

424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye’nin en büyük projeleri arasında yerini alırken, donatılarıyla da sembol bir proje olarak öne çıkıyor.

 

Vadistanbul’un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Vadistanbul’da; 2.100 konut, 108 bin m2 net kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor.

 

Birçok global ölçekli firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan Vadistanbul Bulvar, İstanbul’un cazibe merkezi haline geliyor. Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Vadistanbul Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor.


Web: www.bulvaristanbul.com.tr


Haber Yeni Yüzyıl gazetesinde şöyle yer aldı:


Vadistanbul'da sona yaklaşıldı


ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul'un 'Bulvar' etabında inşa çalışmaları hızla ilerliyor. Bin 111 konuttan oluşan 'Teras' etabında yaşam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan 'Bulvar' etabında da teslimler 2016'nın Haziran ayında başlayacak. Yüzde 75'i tamamlanan Vadistanbul Bulvar, gün içindeki 35 bin kişilik popıılasyonuyla yeni bir şehir merkezi olurken, 6 bin araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimam'ndan sonra Türkiye'nin en büyük otoparkına sahip olacak. Projede AVM ve otel yer alacak. 

Yeni Yüzyıl 


Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının İstanbul Ayazağa’da hayata geçirdiği Vadistanbul projesinin, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Projenin bin 111 konuttan oluşan ‘Teras’ etabında yaşam devam ederken, ‘Bulvar’ etabında da teslimler 2016’nın Haziran ayında başlayacak. 424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye’nin en büyük projeleri arasında yer alıyor. Projede 2 bin 100 konut, 108 bin metrekarenet kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin 500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor.


Hürriyet 




Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında inşaatın %75'i tamamlandı. Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi olarak ödüllendirilen Vadistanbul Bulvarın ofis blokları 2016'nın Haziran ayında teslim edilecek. 


Artas İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul'un "Bulvar" etabında inşa çalışmaları hızla ilerliyor. 1.111 konuttan oluşan "Teras" etabında yasam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan "Bulvar" etabında da teslimler 2016'nın Haziran ayında başlayacak. Geçtiğimiz ay Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde; "Best Retail Architecture in Turkey, "5 star Retail Architecture in Europe" ve "Highly Commended Office Architecture" kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görülen Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un yeni is ve yasam merkezi olacak. 


DÜNYA MARKALARI BİR ARADA 

Vadistanbul'un "Bulvar" etabı alışveriş caddesiyle İstanbul'da yeni bir merkez oluşturacak. "Bulvarda oluşturulan marka karmasıyla birçok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul'da hayata geçirirken, projenin içinden gecen nehir kenarında konumlandırılan yeme - içme alanlarıyla da bir ilk olacak. AVM ve alışveriş caddeleri arasında Türkiye'nin en geniş yeme - içme alanına sahip olacak Vadistanbul Bulvar'm mağazalarının %23'ü yeme-içme bölümlerinden oluşacak. Vadistanbul şehrin yeni yeme-içme destinasyonu olmayı hedefliyor. 


DEV OFİS ALANI

İstanbul'un is ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak'taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor. Vadistanbul Bulvar'da kusursuz şekilde çözümlenmiş alt yapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul'da yeni bir is ve yasam merkezini oluşturacak. 


11.500 ARAÇLIK OTOPARK 

Vadistanbul Bulvar, gün içindeki 35 bin kişilik popülasyonuyla yeni bir şehir merkezi olurken, 6.000 araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı'ndan sonra Türkiye'nin en büyük otoparkına sahip olacak. Vadistanbul'un 3 etabının toplam otopark alanlarıyla bu sayı 11.500'e ulaşacak. 424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yerini alırken, donatılarıyla da sembol bir proje olarak öne çıkıyor. 


Vahdet Gazetesi




Haber Diriliş Postası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul'un Bulvar etabında inşaatın yüzde 75"i tamamlandı. 

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul'un "Bulvar" etabında inşa çalışmaları hızla ilerliyor. Bin 111 konuttan oluşan "Teras" etabında yaşam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan "Bulvar" etabında da teslimler 2016'nın Haziran ayında başlayacak. Vadistanbul'un "Bulvar" etabı alışveriş caddesiyle İstanbul'da yeni bir merkez oluşturacak. "Bulvar"da oluşturulan marka karmasıyla birçok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul'da hayata geçirirken, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan yeme-içme alanlarıyla da bir ilk olacak. İstanbul'un iş ve fınans merkezi olarak konumlanan Maslak'taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor. Vadistanbul Bulvar'da çözümlenmiş alt yapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul'da yeni bir iş ve yaşam merkezini oluşturacak. 424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yerini alırken, donatılarıyla da sembol bir proje olarak öne çıkıyor. 


Diriliş Postası


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı.


Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Avrupa’nın en iyi AVM ve ofis projesi olarak ödüllendirilen Vadistanbul Bulvar’ın ofis blokları 2016’nın haziran ayında teslim edilecek. İstanbul’un iş ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak’taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor. Vadistanbul Bulvar’da çözümlenmiş alt yapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul’da yeni bir iş ve yaşam merkezini oluşturmayı da hedefliyor.


Star



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı, inşaatın yüzde 75'i tamamlandı. 

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul'un Bulvar etabında inşa çalışmaları hızla ilerliyor. 1.111 konuttan oluşan 'Teras' etabında yaşam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan 'Bulvar' etabında teslimler 2016'nın Haziran ayında başlayacak. 

Vadistanbul'un Bulvar etabı alışveriş caddesiyle İstanbul'da yeni bir merkez oluşturacak. 300 bin metrekare ofis alanı bulunan Vadistanbul Bulvar, 6 bin araçlık otoparka sahip. 


Vatan


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Vadistanbul sona yaklaştı


Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’un “Bulvar” etabında inşa çalışmaları hızla ilerliyor.


1.111 konuttan oluşan “Teras” etabında yaşam sürerken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan “Bulvar” etabında da teslimler 2016’nın Haziran ayında başlayacak. Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un Bulvar etabında inşaatın yüzde 75’i tamamlanmış durumda.


Milliyet


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ayazağa'daki Vadistanbul'un Bulvar etabı, 300 bin metrekarelik ofis alanıyla, 430 bin metrekare arza sahip Maslakla yarışıyor Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen proje, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi olarak ödüllendirildi. 1.111 konuttan oluşan "Teras" etabında yaşam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan "Bulvar" etabında da teslimler 2016'nın Haziran ayında başlayacak. Vadistanbul'un Bulvar etabında inşaatın yüzde 75'i tamamlandı. 424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yerini alırken, donatılarıyla da sembol bir proje olarak öne çıkıyor. 


Vadistanbul'un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Vadistanbul'tla, 2 bin 100 konut, 108 bin metrekare net kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25 bin 500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. 


300 bin metrekare İstanbul'un iş ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak'taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor. Vadistanbul Bulvarda çözümlenmiş alt yapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul'da yeni bir iş ve yaşam merkezini Oluşturacak. 


Vadistanbul'un "Bulvar" etabı alışveriş caddesiyle de İstanbul'da yeni bir merkez oluşturmaya hazırlanıyor. Bulvar'da oluşturulan marka karmasıyla birçok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul'da hayata geçirirken, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan yeme-içme alanlarıyla da bir ilk olacak. AVM ve alışveriş caddeleri arasında Türkiye'nin en geniş yeme-içme alanına sahip olacak Vadistanbul Bulvar mağazalarının yüzde 23'ü yeme-içme bölümlerinden oluşacak. Vadistanbul şehrin yeni yeme-içme destinasyonu olmayı da hedefliyor. 


35 bin kişilik şehir 

VADİSTANBUL Bulvar, gün içindeki 35 bin kişilik popülasyonuyla yeni bir şehir merkezi olurken, 6 bin araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı'ndan sonra Türkiye'nin en büyük otoparkına sahip olacak. Vadistanbul'un 3 etabının toplam otopark alanlarıyla bu sayı 11 bin 500'e ulaşacak. Birçok global ölçekli firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un cazibe merkezi haline geliyor.Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Vadistanbul Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor.


Vatan



Haber Akşam Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


Vadistanbul'un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Avrupa Gayrimenkul Odülleri'nde Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi olarak ' ödüllendirilen Vadistanbul Bulvar'ın ofis blokları 2016'nın Haziran ayında teslim edilecek. 


424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yerini alırken, donatılarıyla da dikkat çekiyor. Vadistanbul'un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Vadistanbul'da; 2 bin 100 konut 108 bin metrekare net kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. Birçok global ölçekli firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un cazibe merkezi haline geliyor. Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Vadistanbul Bulvar, aynca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor. 


ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul'un "Bulvar" etabında inşa çalışmaları hızla ilerliyor. 1.111 konuttan oluşan "Teras" etabında yaşam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan "Bulvar" etabında da teslimler 2016'nın Haziran ayında başlayacak. Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul'un Bulvar etabında inşaatın yüzde 75'i tamamlandı. 


Geçtiğimiz ay Avrupa Gayrimenkul Odülleri'nde; "Best Retail ArchitectureinTurkey, "5 Star Retail Architecture in Europe" ve "Highly Commended Office Architecture" kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görülen Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacak. 


DÜNYA MARKALARINI BİR ARAYA GETİRECEK 

VADİSTANBUL un "Bulvar" etabı alışveriş caddesiyle İstanbul'da yeni bir merkez oluşturacak. "Bulvarda oluşturulan marka karmasıyla bir çok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul'da hayata geçirirken, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan yeme - içme alanlarıyla da bir ilk olacak. AVM ve alışveriş caddeleri arasında Türkiye'nin en geniş yeme - içme alanına sahip olacak Vadistanbul Bulvar'ın mağazalarının yüzde 23'ü yeme-içme bölümlerinden oluşacak. Vadistanbul şehrin yeni yeme-içme destinasyonu olmayı hedefliyor. 


NERDEYSE MASLAK KADAR 

İSTANBUL'un iş ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak'taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor. Vadistanbul Bulvar'da kusursuz şekilde çözümlenmiş alt yapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul'da yeni bir iş ve yaşam merkezini oluşturacak 


AHL'DEN SONRA TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK OTOPARKI 

VADİSTANBUL BULVAR, gün içindeki 35 bin kişilik popülasyonuyla yeni bir şehir merkezi olurken, 6 bin araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı'ndan sonra Türkiye'nin en büyük otoparkına sahip olacak. Vadistanbul'un 3 etabının toplam otopark alanlarıyla bu sayı 11 bin 500'e ulaşacak. 


Akşam Future&Trends Emlak


Haber Posta Gazetesi'nin ekinde şu şekilde yer aldı;


Vadistanbul projesinin Bulvar etabında inşaat yüzde 75 oranında tamamlandı. Etabın ofisleri Haziran 2016'da teslim edilmeye başlanacak Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen Vadistanbul'un 'Bulvar' etabında inşaatın yüzde 75'i tamamlandı. 


Bulvar'ın ofis blokları 2016'nın Haziran ayında teslim edilecek. Yeni etap; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşuyor. Vadistanbul'un "Bulvar'' etabındaki alışveriş caddesiyle İstanbul'da yeni bir merkez oluşması hedefleniyor. Bulvar da önemli dünya markaları ilk mağazalarını Vadistanbul'da açacak. Ayrıca projenin içinden geçen nehir kenarında yeme-içme alanlarıyla da bir ilk olacak. 


Vadistanbul Bulvar, gün içindeki 35 bin kişilik popülasyonuyla yeni bir şehir merkezi olurken. 6 bin araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı ndan sonra Türkiye'nin en büyük otoparkına sahip olacak. Vadistanbul'un 3 etabının toplam otopark alanlarıyla bu sayı 11 bin 500'e ulaşacak. 


Posta Ek 



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’un “Bulvar” etabında inşa çalışmaları hızla ilerliyor. 1.111 konuttan oluşan “Teras” etabında yaşam devam ederken, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan “Bulvar” etabında da teslimler 2016’nın Haziran ayında başlayacak.


 Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un Bulvar etabında inşaatın yüzde 75’i tamamlandı. Birçok global ölçekli firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan Vadistanbul Bulvar, İstanbul’un cazibe merkezi haline geliyor. Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Vadistanbul Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz ay Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde; “Best Retail Architecture in Turkey, “5 star Retail Architecture in Europe” ve “Highly Commended Office Architecture” kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görülen Vadistanbul Bulvar, İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezlerinden biri olacak.


 DÜNYA MARKALARINI BİRARAYA GETİRECEK


 Vadistanbul’un “Bulvar” etabı alışveriş caddesiyle İstanbul’da yeni bir merkez oluşturacak. “Bulvar”da oluşturulan marka karmasıyla bir çok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul’da hayata geçirirken, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan yeme – içme alanlarıyla da bir ilk olacak. AVM ve alışveriş caddeleri arasında Türkiye’nin en geniş yeme – içme alanına sahip olacak Vadistanbul Bulvar’ın mağazalarının yüzde 23’ü yeme-içme bölümlerinden oluşacak. Vadistanbul şehrin yeni yeme-içme destinasyonu olmayı hedefliyor.


300 BİN METREKARE OFİS ALANI


 İstanbul’un iş ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak’taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor. Vadistanbul Bulvar’da kusursuz şekilde çözümlenmiş alt yapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul’da yeni bir iş ve yaşam merkezini oluşturacak.


 6 BİN ARAÇLIK OTOPARK


 Vadistanbul Bulvar, gün içindeki 35 bin kişilik popülasyonuyla yeni bir şehir merkezi olurken, 6.000 araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı’ndan sonra Türkiye’nin en büyük otoparkına sahip olacak. Vadistanbul’un 3 etabının toplam otopark alanlarıyla bu sayı 11.500’e ulaşacak.


424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye’nin en büyük projeleri arasında yer alıyor. Vadistanbul’da; toplam 2 bin 100 konut, 108 bin m2 net kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor.


Sözcü


Geri Dön