19 / 04 / 2024

Vadistanbul Teras etabında daireler satışa çıktı!

Vadistanbul Teras etabında daireler satışa çıktı!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Vadistanbul

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest inşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim daireler satışa çıktı. Projenin Bulvar etabınada uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geliyor.



Projenin ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Bulvar etabına ise uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geliyor. 


TÜRK inşaat sektörünün en büyük projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik 'Teras' etabında yaşam başladı. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler 608 bin 490 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, 'Bulvar' etabında da bağımsız ofisler ve ofis bloklan hızla sahiplerini buluyor.  Vadistanbul  Bulvar'ın kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlanm yönlendirdiği bir proje haline geldiğini söyleyen şirket yetkilileri, "İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri haline gelecek. Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Bulvar, aynca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarım içinde banndıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor. Satışlann hızla devam ettiği Vadistanbul Bulvar'da ofisler ortalama 4 bin dolardan alıcı buluyor. Bulvar etabının teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor" dedi. 


3 BİN KONUT YER ALACAK 

Projenin kalbi konumundaki Bulvar etabı bünyesinde, yüksek donaülı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve otelleri banndığının altını çizen şirket yetkilileri, "Vadistanbul'un üçüncü ve son etabı ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor. Evyap Holdinge ait arsa üzerinde konumlandınlan Vadistanbul, inşa edildiği bölgenin tüm çehresini değiştirecek. 


Maslak'ın devamı niteliğinde planlanan ve Ayazağa'da konumlandırılan Vadistanbul. Belgrad ormanlarıyla çevrili eşsiz bir alan içinde konumlanıyor. Proje özellikleriyle birçok ilke imza atan Vadistanbul, 1 milyon 250 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da; 3 bin konut, 96 bin 500 metrekarelik alışveriş merkezi, ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 275 bin metrekare ofis alanı ile 32 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunacak" diye konuştu. 

Hürriyet Ek


projeye sor



Geri Dön