26 / 04 / 2024

Vadistanbul yerli ve yabancı talebi topluyor!

Vadistanbul yerli ve yabancı talebi topluyor!

Artaş, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul projesi yerli ve yabancıların yoğun taleple karşılaşırken inşa edildiği bölgenin gelişimine de ofis, AVM, otel gibi ünitelerle katkı sağlamayı hedefliyor.



Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak Vadistanbul, kendi içinde bir metropol merkezi haline geliyor.1 milyon 320 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul'un, Bulvar etabında yer alan ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel pek çok firmanın talebiyle bölgede hareketliliği de beraberinde getirdi. 3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da, 2 bin 500 konut, 100 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare oiis alanı ile 32 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. 

Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen l.i milyar dolar yatırım bedeli olan Vadistanbul Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak biliniyor. Vadistanbul Bulvar, uluslararası alanda faaliyet gösteren global çaplı firmaların, Türkiye ve bölge merkezlerini taşıdığı bir alan haline geldi. 



Milliyet


Geri Dön