24 / 04 / 2024

Vadistanbul'un Bulvar etabı yabancıların ilgi odağı oldu!

Vadistanbul'un Bulvar etabı yabancıların ilgi odağı oldu!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup, Invest İnşaat ortaklığıyla yapılan Vadistanbul'un Bulvar etabı, yerli ve yabancı firmalardan yoğun talep görüyor. Ulusal ve uluslararası yatırımcılar projeye ilgi gösteriyor.



Vadistanbul'un ofis, AV M, alışveriş caddesi ve otelden oluşan Bulvar etabı, yerli ve yabancı firmalardan yoğun talep görüyor.


Ayazağa'da Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilmekte olan "Vadistanbul'un, konutlardan oluşan Teras etabında son daireler de satışa çıktı. Projenin ofis, AVM, alışveriş caddesi ve 5 yıldızlı otelden oluşan Bulvar etabına ise uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geldiği bildiriliyor. 


Türkiye'nin en büyük inşaat projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik Teras etabında yaşam başladı. Hemen teslim olarak satışa sunulan son daireler, 608 bin 490 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, Bulvar etabındaki bağımsız ofisler ve ofis bloklarının satışı sürüyor. 


Yabancı ilgisi


Vadistanbul'un Bulvar etabı, tanıtıldığı şubat ayından bugüne ulusal ve uluslararası yatırımcılar tarafından ilgi odağı oldu. Kısa sürede uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline gelen Vadistanbul Bulvar'ın, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri haline gelmesi bekleniyor. Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor. Satışların devam ettiği Vadistanbul Bulvar'da ofisler ortalama 4 bin dolardan alıcı buluyor. Bulvar etabının teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor. 

Bulvar etabı bünyesinde yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve oteller bulunuyor. Vadistanul'un üçüncü ve son etabı ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor. 


Ormanla çevrili 


Maslak'm devamı niteliğinde planlanan ve Ayazağa'da konumlandırılan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili bir alan içinde konumlanıyor. Proje özellikleriyle birçok ilke imza atan Vadistanbul, 1 milyon 250 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 

3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da 3 bin konut, 96 bin 500 metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan mağazalar, restoranlar, 275 bin metrekare ofis alanının yanı sıra 32 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunacak. 


TAPU HAZIR, METRO AĞI GELİYOR 


Projede 1+1'den 5+1 dublekse kadar değişen daireler, 80 - 90 metrekareden başlayıp 305 metrekareye kadar seçeneklere sahip. Kat mülkiyet tapularının hemen verildiği projede, 120 aya kadar yüzde 0.87'den başlayan faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. 


Vadistanbul, Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi "İki Design" ile Amerika'nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış "SOM Architeclure" tarafından tasarlandı. Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak Vadistanbul, kendi içinde bir metropol haline geliyor.

Vadistanbul ortaklığı tarafından projeye özel olarak inşa edilecek olan metro, şehrin metro ağına bağlanacak. 

Ayrıca İstanbul'un üç çevre yolunun kesiştiği noktada konumlanan Vadistanbul, şehrin en hızlı gelişen noktasında yer alıyor. 


Milliyet


Geri Dön