16 / 04 / 2024

Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de inşasına devam ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni halkası Vaditepe Gölevleri, Binres İnşaat'ın yatırımlarıyla hayata geçiriliyor. Vaditepe Gölevleri'nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.



İSTANBUL Bahçeşehir'de KIPTAŞ Tgüvencesiyle Blnıes İnşaat tarafından Ahayata geçirilen Vaditepe gayrimenkul projesinin son etabı olan Vaditepe Gölevleri satışa sunuldu. 18 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde inşasına başlanan pıojede 357 konut ve 52 ticari ünite yer alıyor. Proıe bitiminde yaklaşık bin kişinin yaşayacağı Vaditepe Gölevleri'nde 1+1.2+1.3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Maksimum kullanım alanı sağlama): amacıyla tasarlanan daireler 69 ila 2.34 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. İnşaat çalışmalarının başladığı Vaditepe Gölevleri'nde teslimler ise 2.01 Tnin Eylül ayında yapılacak. 




199 BİN TLDEN BAŞLIYOR 

Projedeki yüksek yatırım potansiyeline dikkat çeken şirket yetkilileri. "Gayrimenkul yatırımı açısından yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bir bölge olarak öne çıkan Bahçeşehir'in en yeni pıojesi Vaditepe Gölevleri. yüksek yatırım potansiyeliyle de yoğun ilgi görüyor. Lansman dönemine özel olarak sunulan avantajlı ödeme planlanna ek olarak bölgeye ve proje donatılarına kıyasla fiyatlar kısa bir süreliğine ekonomik oranlarda tutuluyor" dedi. 120aya kadar uygun banka faiz oranlarıyla kredi kullanılabilen, kendi bünyesinde 0 faiz 24 aya kadar vade imkânı ve çeşitli ödeme planları olan projede. 199 bin Ti den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. 



GÖL MANZARALI 

Vaditepe Gölevleri. Balıçeşehir Gölü manzaralısı ile peyzaj ve sosyal yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Özgüven Mimarlık'ın imzası bulunan projede, mini golf. yürüyüş yollan, bay bayan fıtness salonu, kapalı havuz, spor sahaları ve oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Vaditepe Gölevleri; TEM Otoyolunun yanı başında. Bahçeşehire 2019 başında gelmesi planlanan ve yapımına başlanan Matmaray ve metro hatlarının yanı başında bulunuyor. Şirket yetkililer. Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı. 3. Köprü ve Kanal İstanbul'un muhtemel güzergâhına da çok yakın bir lokasyonda bulunan projenin son derece değerli bir noktaya sahip olduğunu belirtiyor. 



Hürriyet 


Geri Dön