19 / 04 / 2024

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.



Vahap Küçük'ü 1997'ye kadar pek kimse bilmezdi. Fransız çocuk giyim markası LC Waikiki'yi almasının ardından kamuoyunda tanımaya başladı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Küçük, LC Waikiki'yi bu tarihten itibaren büyüttü. Sınırlı sayıda ülkede mağazası olan LC Waikiki, bugün Türkiye'nin en büyük hazır giyim markası haline geldi. Marka, bölgesel bir marka oldu. 

Vahap Küçük, küresel bir marka haline gelmek için de çok ciddi adımlar atıyor. Bugün 50'ye yakın ülkede bini aşkın mağazaya ulaştı. Vahap Küçük'ün kaptanlığında büyümesini sürdüren LC Waikiki'nin 2023'e ilişkin planları de oldukça iddialı. Avrupa'nın en başarılı 3 markasından biri olmayı planlıyorlar. Marka, 2020 itibariyle 22.6 milyar Türk Lirası net satış, yaklaşık 50 bin istihdam, 845 milyon dolar ihracat yaptı.

Vahap Küçük, LC Waikiki nin üretim tesisleri için Yalova dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin kendisine ait hem İstanbul'da, hem de Malatya'da üretim tesisleri mevcut. Ancak, markanın İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

Vahap Küçük'ün üretim tesisleri ve depoları için Yalova'da 3 bin dönümlük arazi aldığı belirtiliyor. Birkaç senede yapılacak devasa bir yatırım ile İstanbul'daki üretim ve lojistik merkezinin Yalova'ya taşınması planlanıyor.

LC Waikiki 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştı!


Geri Dön