23 / 04 / 2024

Vakıfbank 30 ilde 304 konut, işyeri ve tarlayı satışa çıkardı!

Vakıfbank 30 ilde 304 konut, işyeri ve tarlayı satışa çıkardı!

Vakıfbank, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yalova, Yozgat, Zonguldak, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu'nun da aralarında bulunduğu 30 ilde gayrimenkul satıyor



Vakıfbank, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yalova, Yozgat, Zonguldak, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu ve Osmaniye olmak üzere 30 ilde 304 gayrimenkulü satışa çıkardığını açıkladı.

Satışa çıkarılan gayrimenkullüler konut, arsa, Soğuk hava deposu, bina, bahçe, kuşu, havuz, işyeri, arsa, fabrika, bağ, tarla, mağaza eğlence merkezi, sinema, restoran, bar ve büfe gibi kullanım özellikleri taşıyor.

Tahmini fiyatları Şanlıurfada 8 bin 500 lira değerinde bir tarla ile Manisada 4 milyon 250 bin lira değerindeki fabrika arasında değişen taşınmazlar için 30 Eylül 2011 tarihine kadar teklif alınacak. 30 Eylülde yapılan değerlendirme çalışmasında uygun görülen gayrimenkullerin satışları gerçekleştirilirken, satılamayanlar için teklif toplanmaya devam edilecek. Bu tekliflerde her ayın 10, 20 ve 30unda açılarak yeniden değerlendirilecek.

Vakıfbank'ın sattığı tüm gayrimenkuller için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön