25 / 04 / 2024

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 



Van'ın Erciş ilçesine 15 kilometre uzaklıkta yer alan Kozulca bölgesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan Erciş Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) birinci etabına yapılacak fabrikaların yer tahsisleri için kura çekimleri gerçekleşti. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Erciş Ticaret ve Sanoyi Odası'nda yapılan kura çekim programına, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu da katıldı. Alt yapı ana transit yolu, enerji nakil hattı tamamlananı birinci etapta fabrika yapacak 11 firmanın yer tahsisi yapıldığı belirtildi. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmetbeyoğlu, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, önceliklerinin Ercişliler olduğunu söyledi.

Van Erciş te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Mehmetbeyoğlu, "Organize Sanayi bölgesin son safhaya getirilmesinde emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere bütün bakanlarımıza, bütün devlet görevlilerimize, kıymetli milletvekillerimize, sayın valimize, kurum temsilcilerimize siyasetçi kıymetli arkadaşlarımıza ve siz değerli firma sahiplerine çok teşekkür ederim.  Şehrimizin değiştiğini dönüştüğünü ve bunun en zarif göstergesi olan Organize Sanayi Bölgesi'nin yatırımcıların gözündeki iştiraki arzuyu çalışma hırsını görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bizler halka hizmeti, hakka hizmet olarak gören bir milletin evlatlarız. Şehrimizin 2023- 2053 ve 2071 vizyon hazırlamak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz . Erciş’imizi daha yukarılara taşıyacak ve bölgemizin en büyük sorunlarından bir tanesi olan istihdam sorunlarına büyük destek ve çözüm sağlayacağını düşündüğümüz Organize Sanayi Bölgemiz Erciş’imize bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. 

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!


Geri Dön