27 / 04 / 2024

Viaport Houses&Suites'te 174 bin TL'ye!

Viaport Houses&Suites'te 174 bin TL'ye!

Via Yatırım, 617 konutluk Viaport Houses&Suites projesini satışa sundu. Daha önce AVM ve otel projesini hayata geçirdiklerini belirten Bayraktar, konutların bir yıl içinde yüzde 46 prim yapacağını söyledi



İstanbul'un önde gelen AVMlerinden biri olan Kurtköydeki Viaportu hayata geçiren Via Yatırım ve Gayrimenkul, şimdi de aynı bölgede Viaport Houses & Suites adlı projeyi satışa sundu. Via Yatırım ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, bölgede yaptıkları AVM ve otel projelerinin ardından satışa sundukları proje ile birlikte yatırım halkasını tamamladıklarını söyledi. Bayraktar, projenin gelecek yıl Eylül ayına kadar yüzde 46 prim yapacağını iddia ederek Projemizin kalitesine inanıyoruz ve 1 yılda yüzde 46 prim yapmasını bekliyoruz dedi. Genelde konut projelerinde inşaat başladıktan sonra inşaat bitene kadar fiyatlarda yüzde 25-35 artış gerçekleştiğini söyleyen Bayraktar Projemiz tamamen yatırımlık. Biz, yüzde 46 prim vaat ediyoruz. Bu oran şerefiyesi yüksek dairelerde yüzde 70e ulaşacak. Bugün itibariyle her ay yapacağımız fiyat artışlarının oranları da belli ve düzenli olacak. Ayrıca projemiz bölgede tek ve bu nedenle de değerli dedi.

En ucuz daire 174 bin lira

Viaport AVM ve beş yıldızlı otel olan Crown Plazanın, projeye olan değeri önemli ölçüde artırdığını ifade eden Bayraktar Bizim projemizin yanında bitmiş ve faaliyette olan dev bir AVM ile beş yıldızlı otel bulunuyor. Bu sayede projeden daire alanlara Via Plus Cart sayesinde bu alanlarda özel indirimler ve olanaklar sunacağız dedi. Bayraktar, projenin toplamında ulaştıkları satış oranını ise yüzde 20 olarak ifade etti. Via Yatırım ve Gayrimenkul Yönetim Genel Koordinatörü Tayfun Döşkaya da projenin satışını altı ayda tamamlamayı planladıklarını belirterek metrekare fiyatlarının 2 bin 950 liradan başlayıp 4 bin liraya kadar yükseldiğini söyledi. 

Star/İbrahim Acar


Geri Dön