23 / 04 / 2024

ViaPort, mayısta hizmete girecek!

ViaPort, mayısta hizmete girecek!

İstanbul'a gelen Japonları kendine hedef kitle olarak seçen ViaPort Mayıs ayından itibaren hizmete girecek



Bayraktarlar Grubu tarafından Kurtköy'de yapımına devam edilen ve gelecek ay faaliyete geçmesi planlanan ViaPort otelinde hedef kitle olarak belirlenen Japonlara özel odalar, tuvalet ve restoranlar yapılıyor. Japon turistlere Japonca bilen personel hizmet edecek.

Öncelikli hedeflerini İstanbul'a gelen Japon turistleri olarak belirlediklerini anlatan otelin işletmecisi Ertuğrul Kurtulan, bunun yanı sıra otel bölgesindeki Honda ve Toyota gibi büyük Japon kuruluşlarının misafirlerini de ağırlayacaklarını söyledi. Kurtalan, "Japonların kendilerine has yatak ve tuvalet özellikleri var. Ayrıca gittikleri yerlerde kendi mutfaklarını istiyorlar. Hizmet veren garsonlar Japonca bilen insanlardan oluşacak. Bunun yanı sıra Japon restoranımız da bulunacak. Bunun için otelin 300 olan oda sayısının yaklaşık yarısını Japon ihtiyaçlarına göre donattık"
diye konuştu.

FORMULA 1'İ DE AĞIRLAYACAK
27 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek Formula 1 Grand Prix'i kapsamında Brawn GP ve Renault takımlarına ev sahipliği yapacaklarını anlatan Kurtalan, bunun yanı sıra Ecclestone'un 35 kişilik VİP arkadaşlarını da ağırlayacaklarını bildirdi. Kurtalan bölgede bir de Disneyland ayarında eğlence tesisi kuracaklarını açıkladı.,
Habertürk


Geri Dön