27 / 04 / 2024

Villa alana yat bedava!

Villa alana yat bedava!

Konut satışlarında Dubai'de görmeye alışık olduğumuz yatlı, jetli promosyonlar, krizle Türkiye'ye taşındı. İşte dudak uçuklatan promosyonlar.



ABD'de başlayan mortgage krizinin Türkiye'yi etkilemesiyle konut satışlarında da düşüş meydana geldi. Krizin hissedildiği ilk dönemlerde çeşitli kampanyalarla negatif etkiyi tersine çevirmeyi amaçlayan inşaat şirketlerinin bazıları fiyatları düşürürken, yapılan kampanyalarla, bir ev fiyatına iki ev, otomobil gibi promosyonlara başvuranlar da oldu. En çarpıcı kampanya ise Çakırlar Grup'tan geldi. Dubai'de sık görülen, en büyük konutların müşterilerine jetlerin, yatların verildiği promosyonu Bodrum'da inşa ettiği Gardens of Babylon'a taşıyan şirket, ilk 7 müşterisine, fiyatları 93 bin Euro ile 156 bin Euro arasında değişen yatları hediye edecek. Çakırlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, kampanyanın esin kaynağının Dubai olduğunu belirterek, "Orada başlayacağımız projemiz için ülkeye gidince, fiyat düşürmek yerine böyle bir uygulamayı yerinde bulduk" dedi.

700 BİN EUROLUK VİLLA
Bodrum'da 40 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen 22 odalı butik otel ile 102 rezidanstan oluşan Gardens of Babylon'un Termal Göl Villaları, mayıs ayında sahipleriyle buluşacak. Villa fiyatlarının 360 bin Euro ile 700 bin Euro arasında değiştiğini dile getiren Recai Çakır, şöyle konuştu: "Kriz ortamından etkilenen Türkiye'de piyasaya hareket getirebilmek için uğurlu sayımız olan yedi müşterimize yat hediye edeceğiz. Beneteau Yacht'ın Türkiye temsilcisi Tez Marin ile yaptığımız anlaşmayla, villa seçiminde 3+1'i tercih edenler 40 ft'lik Oceanis ya da 32 ft'lik Monte Carlo, 2+1'i tercih edenler ise 31 ft'lik Oceanis ya da 27 ft'lik Monte Carlo yelkenli veya motor yatların sahibi olacak."

20 KİŞİ BAŞVURDU
Kampanyalarının henüz birkaç günlük olduğunun altını çizen Çakır, buna karşın 20 kişinin başvuruda bulunduğunu söyledi. Henüz bir satışın gerçekleşmediğini, önümüzdeki günlerde başvuru sayısında artış beklediklerini dile getiren Çakır, şöyle konuştu: "Bodrum Kadıkalesi'ndeki projemizin bitiş tarihi Mayıs 2009. Ender Saraç yönetimindeki detoks ve estetik merkezimizin yanı sıra, yine SPA merkezi için ünlü bir firmayla görüşmelerimiz sürüyor. 2+1 ve 3+1 villalardan oluşan projemiz, isteğe göre iki villanın birleştirilmesiyle 4+1 olarak da tasarlanabiliyor."


Dubai'ye 150 milyon $'lık proje

Ender Saraç'la yaptıkları ortaklığı Dubai ve Rusya'ya da taşıyacaklarını dile getiren Recai Çakır, Dubai'ye 150 milyon dolarlık yatırımla, konut ve yaşam merkezinden oluşan bir proje yapacaklarını söyledi. 60 bin metrekarelik alanda yükselecek inşaatın ekim-kasım gibi başlayacağını ifade eden Çakır, yine Ender Saraç'la başka bir projelerinin, Rusya'nın Soçi kentinde projelendirileceğini dile getirdi. Çakır, bunların dışında yine Rusya'da Babylon Tower adı verecekleri bir projenin planını yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Habertürk

Geri Dön