29 / 03 / 2024

Villa Voyage Gaziantep'te 3.5 milyon TL'ye! Yeni proje!

Villa Voyage Gaziantep'te 3.5 milyon TL'ye! Yeni proje!

Gaziantep’in hızla gelişen villalar bölgesi Alleben Göleti’nin hemen yanı başında yükselecek olan projenin adı Villa Voyage olarak duyuruldu. Projede konut fiyatları 3 milyon 500 bin TL - 4 milyon TL arasında değişiyor.



Gaziantep’in hızla gelişen villalar bölgesi Alleben Göleti’nin hemen yanı başında yükselecek olan projenin adı Villa Voyage olarak duyuruldu. 

İnovas A.Ş. hem arsa sahibi hem de proje geliştirici olarak müşterilerine çifte güvence sunarak toplamda 3 etapta 40 adet bağımsız bölüm inşa edecek. Projede bulunan tüm villalarda bireysel bahçe, geniş teraslar ve yeraltı yolları yer alacak. Proje 20 bin 300 metrekare büyüklüğünde arsa alanında yükseliyor. Proje de tüm villalar 5+1 şeklinde tasarlanıp, 415 metrekare kapalı kullanım alanı ve tercihe göre kat planları seçenekleri ile sunulacak. Bahçeler 250-450 metrekare aralığında değişyor ve özel ısıtmalı havuz ile bireysel yaşamı tercih eden ailelerin dikkatini çekiyor. 

FİYATLAR

Fiyat aralığı 3 milyon 500 bin TL - 4 milyon TL arasında değişiyor. Fiyatlar villa bahçe alanlarına göre değiişiklik gösteriyor.

Villa Voyage Gaziantep te 3.5 milyon TL ye! Yeni proje!

ÖDEME PLANI

İnovas A.Ş. projede sunduğu ödeme kolaylığı tecrübesi ile müşterilerini lansman aşamasında yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan sıfır faizli taksitli ödeme fırsatları ile konut sahibi yapıyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 5 ile yüzde 15 indirim fırsatıyla ev sahibi olma fırsatı sağlanıyor. 

İnovas A.Ş. Gaziantep’te gelişmekte olan villa bölgesinde müşterilerine kazandıracağı yeni proje için inşaat çalışmalarına start verdi. Villa Voyage adı ile gerçekleşen proje lansman aşamasında yüzde 25 ön satış ile bir ilki başardı. Sitenin doğal yapısının imkân sunduğu kot farkı avantajı ile Alleben Göleti’nin muhteşem manzarası da yaşatılmış. Proje de Alleben Göleti’nin tüm sosyal alanları site sakinlerinin kullanımlarına açıldı. Sosyal alanlar arasında; yürüyüş parkuru, açık spor tesisleri, restoranlar, kafeler, balık tutma alanları, kano ile gölet gezintisi yer alıyor. Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediye’sinin gerçekleştireceği Livas Botanik Parkı ile yürüyüş mesafesi le bağlantısı bulunan Villa Voyage hem şehirli hem de doğanın içinde olma özelliğine sahip.

İnsanlığın geleceğinin yeşili ve doğaya korumak ile şekilleneceğine inanan Serkan Orkun, "Her villa için elektrikli araç şarj istasyonu ve yenilenebilir yapı malzemeleriyle inşa edilmiş ilk proje olacağını düşünüyoruz" dedi. Projede atık su ve enerji tasarrufu da göz önüne alınarak, havuz ve kullanım suyu ısıtması güneş enerjisi ile sağlanmış. Teraslardan gelen yağmur suyunun bahçe sulama için toplandığı depolar yapılmış. 

Villa Voyage lokasyon olarak çevreyoluna 2,5 kilometre, Prime Mall Alışveriş Merkezi’ne 3,5 kilometre, Gaski spor tesislerine 500 metre, Livas Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde, Gaziantepliler Anadolu Lisesi’ne 3 kilometre, Vehbi Dinçerler Fen Lisesi’ne 3 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

Villalarda, hizmetli odası, banyolu yatak odaları, kış bahçesi, teras, bireysel ısıtma, ebeveyn giyinme odası, ankastre beyaz eşya yer alıyor. 

Web: https://theinovas.com/villa-voyage/

Villa Voyage nerede?

Villa Voyage Gaziantep te 3.5 milyon TL ye! Yeni proje!

Web: http://theinovas.com/proje/13

Villa Voyage Gaziantep güncel fiyat listesi!


Geri Dön