26 / 04 / 2024

Viola Jewellery, Antalya Lara'da mağaza açtı!

Viola Jewellery, Antalya Lara'da mağaza açtı!

Dünyaca ünlü saat markalarını ve özel tasarım mücevherleri bünyesinde barındıran Violla Jewellery, Lara'daki 2 katlı mağazasının açılışını görkemli bir organizasyonla gerçekleştirdi.



Tekelioğlu Caddesi'ndeki mağazanın açılışına Antalya cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra sektör temsilcileri de katıldı. Seviye-Zeki Bedel çiftinin ev sahipliği yaptığı açılışta birbirinden özel tasarımlar göz kamaştırdı.


ÖZEL MÜCEVHERLER 

Breguet, Harry winston, Jaquet- Droz, Longınes, Chopard, Blancpain ve Omega gibi dünya markalarının vitrinleri süslediği mağazadaki saatler ise görenleri hayran bıraktı. Açılış davetinde örnek bir ev sahipliği sergileyen Seviye-Zeki Bedel çifti tüm konuklarıyla yakından ilgilendi. Konuklar klasik müzik performansıyla unutulmaz dakikalar yaşadı. Londra'dan gelen Louis Idiag canlı performans ile konukları mest ederken, Vedat Efe Demirtopuz ise saksafonuyla dinleyenlerden alkış aldı. Violla Jewellery'in özel tasarımları davete katılan konukları büyülerken, görevliler mücevherler ve saatler hakkında bilgi verdi. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön