26 / 04 / 2024

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.



Viraistanbul projesinin deniz manzarası ve lokasyonu ile öne çıktığını kaydeden Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, sosyal donatıları ve yeşil alanları ile de dikkat çeken projelerinin 630 milyon TL'lik yatırım değeri taşıdığını belirtti. Viraistanbul projelerinin hayata geçirildiği Kavaklı sahil bölgesindeki 92 bin metrekarelik arazinin 74 bin 500 metrekarelik kısmını peyzaj alanları ve sosyal donatılara ayrıldığını anlatan Ali Gül, "Viraistanbul, kreşi, basket sahaları, dinlenme köşelerinden yürüyüş yollarına, havuzlardan spor tesislerine, çocukların doyasıya eğleneceği tırmanış duvarlarından, paten ve kay kay pistlerine, çim amfiden açık hava sinemasına hatta renk ve kelebek bahçesine kadar ailenizdeki herkesin mutlaka ilgisini çekecek birçok farklı olanağa sahip" dedi. 


17 blok halinde yükselecek

17 blok halinde yükselecek Viraİstanbul'da büyüklükleri 70 metrekareden başlayıp 200 metrekareye kadar, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'lerden oluşan geniş bir daire seçeneğine sahip konutlar yer alacak. Projede tüm alıcıların isteklerine cevap verecek olan blokların farklı kat yüksekliklerinin de ayrı bir avantaj sağladığına dikkat çeken Ali Gül, lokasyonu ve sosyal donatıları ile bölgede fark yaratacak olan Viraistanbul projelerinin 2018 yılının Ağustos ayında teslim etmeyi planladıklarını söyledi. Konutların yüzde 60'ı deniz manzaralı Viraİstanbul'da yer alan konutların yüzde 60'ı ikinci kattan itibaren denizi görüyor. 


Beylikdüzü'nün içinden başlayıp Yakuplu sahiline kadar uzanan yeşil vadinin bitişiğinde yer alan projenin, marinayı da oldukça geniş bir açıyla gördüğünü anlatan Ali Gül, "Kavaklı sahil bölgesinde 92 bin metrekare alan üzerinde, 4, 7,11 ve 14 katlı 17 blok halinde yükselecek. 92 bin metrekare arazi üzerinde 280 bin metrekare toplam inşaat al anma sahip olacak projede bin alarm oturum alanı ise 17 bin 500 metrekare alana yayılacak. Yeşil alanlar için yüzde 73'lük önemli bir yer ayrılmasıyla İstanbul'un huzur sahası olacak" yorumunu yaptı. 


Ulaşımının kolaylığı ile öne çıkan proje, E -5 karayoluna üç dakikalık mesafede, İstanbul'un planlı yapılaşması ile öne çıkan Beylikdüzü'nde konumlanıyor. Yakuplu'daki Avrupa Yakası'nın yeni yatçılık merkezi West İstanbul Marina ve 2018 yılında bitmesi planlanan metro hattı yine bölgeye ve projeye değer katacak diğer etkenler. 


http://viraistanbul.com.tr/


Dünya



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İSTANBUL Basın Ekspres'teki 3. projesi için düğmeye basan Gül Proje 2016 yılını proje yılı ilan etti. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sönmez Aydın, Beylikdüzü'ndeki Vira İstanbul projesinden sonra Sultangazi'de Tempoint, Güneşli'de Gül Proje Ekspres ve Seyrantepe projeleriyle bu yıl içinde toplam 3 milyar TL'lik yatırım yapmayı planladıklarını dile getirdi. 


3. PROJEYİ YAPIYOR 

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirmeye hazırlandığı 'Gül Proje Ekspres' projesiyle yatırımlarma bir yenisini daha ekliyor. Basın Ekspres ve Güneşli Bölgesindeki 3'üncü projesini hayata geçirecek olan Gül Proje, bölgedeki dönüşümde önemli rol oynuyor. Sönmez Aydın, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle beraber talebe göre şekillendirilebilen daire alternatifleri sunan 'Gül Proje Ekspres' projesinin yatırımcı için de kazanç fırsatı olacağını dile getirdi. 


Proje, 100 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 658 rezidans ve 41 cadde dükkanı olarak inşa ediliyor. 19 ve 29 katlı iki bloktan oluşan 'Gül Proje Ekspres' E-5 ve TEM otoyollarına yakın lokasyonuyla ulaşım kolaylığı sunması yanı sıra projenin üst katlarındaki dairelerde deniz manzarası hakim bulunuyor. 


Projenin daire teslimlerinin Aralık 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. Projenin bölgede hayata geçirecekleri 3'üncü proje olduğuna dikkat çeken Aydın, "Gül Proje Ekspres, Basın Ekspres Yolu ve Güneşli Bölgesinde hayata geçireceğimiz 3'üncü büyük projemiz olma özelliği taşıyor. Hayata geçirdiğimiz 'Güneşli Park' ve 'Güneşli Park Gardenya' projelerimizle bölgede büyük bir tecrübeye sahibiz. Yeni projemiz, sunduğumuz fırsat ve fiyat olanaklarıyla bölgedeki dönüşümüne katkıda bulunmaya devam ediyoruz" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön