28 / 03 / 2024

Vital Fulya'da teslimler Ocak 2015'te gerçekleşecek!

Vital Fulya'da teslimler Ocak 2015'te gerçekleşecek!

Topoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Topoğlu, doktor muayenehanelerinin eksikliğini gidermesi kapsamdaki ilk proje olan Vital Fulya’nın 40 milyon dolar yatırımla doktor muayenehanelerini bünyesinde toplayacağını söyledi.



Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genelgesi’ni okuyup doktor muayenehanelerinin eksikliklerini giderecek bir proje üzerinde çalışmaya başladığını belirten Topoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Topoğlu, bu kapsamdaki ilk proje olan Vital Fulya’nın 40 milyon dolar yatırımla doktor muayenehanelerini bünyesinde toplayacağını söyledi.



Vital markası altında 5 yıl içinde başta büyükşehirler olmak üzere 50 adetlik bir sağlık zinciri kuracaklarını kaydeden Topoğlu, “Ocak 2015’ten itibaren Vital Fulya faaliyete başlayacak. Türkiye’nin doktorlara özel ilk muayenehane merkezi olan ve Sağlık Bakanlığı’nın standartlarına yüzde 100 uyum sağlayan Vital Fulya, İstanbul’un sağlık vadisi olarak bilinen Fulya’daki muayenehaneleri bünyesinde toplayacak” dedi.


Bir sonraki Ataköy’e

Vital markasıyla başladıkları muayenehane zincirine Ataköy’de devam edeceklerini belirten Topoğlu, şehir merkezinde arsa kalmadığını, bu nedenle bazı arazilerde dönüşüme ihtiyaç duyduklarını söyledi. Topoğlu, şöyle konuştu:


“Ataköy’de son iki arsa sahibi kaldı. Kısa sürede başlayacağız. Vital Fulya, 170750 metrekare arasında değişen 32 kiralık muayenehane ile 100’den fazla doktora ev sahipliği yapacak. 2015 yılının ikinci yarısına kadar verilen uyum süresinden sonra muayenehanelerde standartlar değişecek. 12 katta toplam 11 bin metrekare alana sahip projede, doktor ve hastaların tüm ihtiyaçları karşılanacak. Binanın en önemli özelliklerinden biri de ambulans asansörü olacak.”


Milliyet


Geri Dön