19 / 04 / 2024

VitrA Karo'dan evinizin banyosuna Doğasever teması!

VitrA Karo'dan evinizin banyosuna Doğasever teması!

VitrA Karo’nun, 2010’un popüler çizgilerini yansıtan yeni koleksiyonunda yer alan Doğasever teması, doğanın pastel renklerini, teknolojinin metalik yansımalarıyla buluşturuyor



VitrA Karo’nun, 2010’un popüler çizgilerini yansıtan yeni koleksiyonunda yer alan Doğasever teması, doğanın pastel renklerini, teknolojinin metalik yansımalarıyla buluşturuyor. Banyo dekorasyonunda kullanılan taş, ahşap, deri ve mermer gibi doğal malzemelerin karolardaki modern yorumu insanı rahatlatırken, kullanılan özel efektler, 3 boyutlu dokulara doğallık katıyor. Temadaki doğal renkler, mekanlara parlak ve sofistike bir görünüm kazandırıyor.

VitrA Karo’nun Doğasever temasında yer alan Habitat serisi, doğaya dönüşü simgeliyor. 30x60 cm boyutunda karolardan oluşan seri, şehrin kalabalığında kendi doğal sığınağını yaratmak isteyenler için ideal bir ortam sağlıyor. İri yaprak desenli metalik fonlar, duvar kağıdı etkisiyle nostaljik bir atmosfer oluştururken, çizgili ve kesme dekorlarla kombinlenerek sayısız döşeme alternatifi sunuyor.

Temanın diğer serisi Refresh, metalik yansımaları insan sıcaklığıyla bir araya getirerek, modern, abartıdan uzak ve samimi bir komposizyon yaratıyor. Doğadan taşıdığı renk ve dokularla mekana ferahlık getiren 20x50 cm boyutunda karolar, metalik baskıların dinamizmiyle durağanlığı kırıyor.
 


Geri Dön