19 / 04 / 2024

Vodafone Dijital Operasyon Merkezi kurdu!

 Vodafone Dijital Operasyon Merkezi kurdu!

Vodafone Türkiye, yeni Dijital Operasyon Merkezi’ni hayata geçirdi. En son teknolojilerle inşa edilen merkez, 24 milyon TL’lik yatırımla kuruldu. Toplam 16 bin 500 metrekare alana sahip olan merkezde, 1.350 kişi istihdam ediliyor.



Merkezde, Türkiye genelinde Vodafone şebeke operasyonlarının 7/24 kesintisiz olarak izlenmesi ve operasyonların sürdürülmesi için tüm enerji ve bilgi sistemleri yedekli olarak hazırlandı. Toplam 16 bin 500 metrekare alana sahip olan merkezde, 1.350 kişi istihdam ediliyor.


Yatırım devam edecek

Açılış, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Tayfun Acarer ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Süel, M. Sinan Kızıldağ, Pınar Kalay ve Selçuk Karaçay’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi.   Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Dijital Operasyon Merkezi’nin Vodafone Grubu’nun küresel bilgi birikimi ve tecrübesini en son teknolojik gelişmelerle birleştirerek sundukları en ileri müşteri hizmetleri uygulamalarını tek merkezden aboneleriyle buluşturacağını söyledi. Süel, “Dijital Operasyon Merkezi’miz kesintisiz hizmet anlayışımızın can damarlarından birini oluşturuyor. Büyüyen müşteri tabanımızın ihtiyaçlarına en ileri müşteri hizmetleriyle mükemmel cevap verebilmek için yatırımlarımıza aralıksız şekilde devam edeceğiz” dedi.



Milliyet 


Geri Dön