26 / 04 / 2024

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...



İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirilen meclis toplantısında önemli sorular sordu. Silivri Hür Haber'de yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm açıklamalarını eleştirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dikkat çeken seçim vaatleri arasındaki Beylikdüzü-Silivri arası metro projesini gündeme taşıyan Başkan Volkan Yılmaz, “Silivri'yi, Büyükçekmece'yi, Beylikdüzü'nü ve İstanbul'u ilgilendiren, Beylikdüzü-Silivri arası metro projenizi size hatırlatmak istiyorum. Bunu da bana hatırlatan, CHP'nin gençlik kollarında görev yapan, şu an yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapan bir kardeşimiz.” şeklinde konuştu.

Volkan Yılmaz dan Ekrem İmamoğlu na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

Başkan Yılmaz konuyla ilgili olarak “CHP'nin gençlik kollarında görev yapan ve şu an yerel gazetede köşe yazarlığı yapan Şahin Dirik kardeşimiz, bana Silivri'nin İBB'de ilk defa konuşulduğunu ifade ederek; ‘Ben CHP'li yetkililerin söyleyemediğini sizin söylemenizi istiyorum. Beylikdüzü-Silivri arasındaki metro projesi ne oldu diye yazdı. Ekrem İmamoğlu'nun seçim kitapçığında Silivri'ye vadettiği ve esasında Silivri'yi, Büyükçekmece'yi, Beylikdüzü'nü ve İstanbul'u ilgilendiren, Beylikdüzü-Silivri arası metro projesini buradan İBB yetkililerine bir kez daha hatırlatmak istiyorum.” dedi.

 

İstanbul'da 2024'e kadar 102.2 kilometrelik metro hattı açılacak!


Geri Dön