25 / 04 / 2024

VP Holding, Türkiye pazarına adım attı!

VP Holding, Türkiye pazarına adım attı!

ROMANYA'da 2000'den beri inşaat alanında önemli projelere imza atan VP Holding, Türkiye pazarına adım attı. Uzun süredir partner firma arayışında olan holding, iş ve proje geliştirme konusunda hizmet veren Emir Invest ile ortaklık kararı aldı.



Ortaklık İstanbul'un yanı sıra güneyde de büyük ölçekli yatırımlara imza atacak. Yıllık ortalama cirosu 80 milyon Euro'yu aşan VP Holding Yönetim Kurulu Başkam Virgil Profeanu, "Türkiye'nin güçlü ekonomisi ve gayrimenkul sektörünün büyüklüğü buraya gelmemizde önemli bir etken oldu. Görüşmeler neticesinde gayrimenkul piyasasmda iş geliştirme konusunda deneyimlerine güvendiğimiz Emir Invest ile ortaklık kararı aldık. Bundan sonra Türkiye'de yolumuza AKVPH olarak devam edeceğiz" dedi. 


Emir Invest Yönetim Kurulu Başkam Seyfullah Özdemir da "Beraber AKVPH olarak başladığımız ortaklığımızda 2015'in ilk çeyreğinde Kağıthane bölgesinde bir konut projesi, Basm Ekspres'te 60 bin metrekarelik bir alanda yer alacak olan ofis- konut projesi, Bahçeşehir'de 5 bin metrekarelik özel okul projesi ve Tarihi Yarımada'da otel projesi ile sektöre hızlı bir adım atmış olacağız" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön