20 / 04 / 2024

Watsons, 100. mağazasını Şişli Rumeli Caddesi'nde açtı!

 Watsons, 100. mağazasını Şişli Rumeli Caddesi'nde açtı!

Watson grubun bir üyesi olan Watsons Türkiye, ülke çapında büyümesini her geçen gün açtığı yeni mağazaları ile sürdürüyor





Farklı pazarlardaki 3200’den fazla mağazasıyla dünyanın 1 numaralı güzellik ve kişisel bakım ürünleri zinciri A.S. Watson grubun bir üyesi olan Watsons Türkiye, ülke çapında büyümesini her geçen gün açtığı yeni mağazaları ile sürdürüyor. 


Cilt bakımından vücut bakımına, saç bakımından aksesuara kadar günlük hayatta herkesin ihtiyacı olan yüzlerce çeşit ürünü bir arada bulabileceğiniz Watsons, 100.mağazası ile Şişli Rumeli Caddesi'nde hizmet vermeye başladı.


Watsons Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yanıkoğlu açılışta, Watsons Mağazaları'nın yeni konseptine değinerek, Rumeli mağazasının aynı zamanda Watsons'ın 100. mağazası olduğunu belirtti. 


Ahmet Yanıkoğlu "Nisan 2011'de Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde açtığımız 50. mağazamızdan bir buçuk yıl sonra, bu sayının iki katına ulaşmış olması, Watsons'ın hızlı ve istikrarlı büyümesi hakkında bir fikir veriyor. 12 ayrı pazardaki 3200’den fazla Watsons Mağazası arasında Türkiye'deki mağaza ağımız henüz gelişme aşamasında ama her sene açtığımız yeni mağaza sayısını artırarak kısa bir sürede bunun gibi nice kilometre taşları devirmek ve Watsons'ı ülke çapındaki mevcut ve potansiyel müşterilerimize daha da yakınlaştırmak arzusundayız.


İlk mağazamızı açtığımız 2005 yılında, ülkemizde Watsons konseptinde bir perakendecilik konsepti bulunmuyordu. Bugün gururla görüyoruz ki, Watsons'ın oluşturduğu bu mağazacılık tarzı, güzellik ve bakım alışverişinde hızla en önemli kanal haline geliyor. Mağazalarımızdan alışveriş yaparak gösterdikleri ilgi ve geçtiğimiz dönemde bizi en çok tercih ettikleri kozmetik ve kişisel bakım mağazası seçerek gösterdikleri takdir için sizlerin aracılığıyla tüm müşterilerimize şükranlarımızı aktarmak isterim. Onların istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve gündelik hayatlarında pozitif bir fark yaratabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 


Bu noktada eriştiğimiz bazı rakamlar, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Türkiye'nin 33 kentindeki mağazalarımızda bir yılda 8.5 milyon alışveriş yapılıyor. Bu, müşterilerimizin gözünde alışveriş dünyasında edindiğimiz yerin önemli bir göstergesidir. Bir yılda 2 milyon adet oje, 1 milyon adet duş jeli, 800 binin üzerinde saç boyası mağazalarımız aracılığıyla tüketicilere ulaşıyor." dedi.


Watsons'ın şimdiye kadar çoğunlukla AVM'lerde mağaza açtğını ancak önümüzdeki dönemde yeni mağaza lokasyonlarına alışveriş caddelerini ve kent merkezlerini de eklemeye başladıklarını belirten Yanıkoğlu sözlerine " Ülkemizin gelişmekte olan tüketici beklentileri karşısında, müşteri isteklerine duyarlı bir perakendecinin bu beklentilere kayıtsız kalması düşünülemez. Watsons'ın gelişmekte olan piyasalardaki bilgi ve tecrübesinin de katkılarıyla yeni mağaza konseptimizde müşterilerimizin isteklerine daha iyi cevap vermeye çalışıyoruz. Bu yeni konseptimiz eskisinden biraz daha sadeleşen, yeni renkleriyle ve bu sayede elde edilen daha prestijli görüntüsüyle farklılaşıyor. 


Öte yandan, mağazanın yerleşiminde doğrusal reyonlar yerine konularına göre ayrılmış bölgeler var. Böylece makyaj, saç, kişisel bakım gibi değişik kategorilerde alışveriş yaparken, dört bir yanınız aynı kategorilerle çevrili oluyor ve bu bölgeler arasında gezinmek daha kolaylaşmış oluyor. Gelişen ürün çeşitliliğini daha iyi yansıtabilmek için, eskisine göre çok daha farklı sergileme çözümleri bulduk. Bu sayede mağazanın daha zevkli ve keşfetmeye açık bir alışveriş ortamı sunmasını hedefliyoruz.


Alışveriş tarzındaki bu evrimin yanında, değişmeyen tek şey,  Watsons'ın kendine has ürün derinliği, yeni ürünleri keşfetme imkanı, artık müdavimleri olan kendi ürünleri, herkesin erişebileceği fiyat seviyeleri ve bol miktarda cazip promosyon fırsatları..." şeklinde devam etti.


Yeni Watsons mağazası; ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesini yepyeni mağaza konsepti ile müşterileriyle buluşturuyor. Yeni reyon düzeni ve ferah ortamı sayesinde Watsons, müşterilerine kolay, eğlenceli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sağlıyor. Ayrıca 100. mağaza açılışına özel, 100 üründe bir alana bir hediye kampanyası, 5 Aralık tarihine kadar tüm Türkiye’deki Watsons mağazalarında müşterilerini bekliyor.  


Bugün için 33 şehirde faaliyet gösteren Watsons, açacağı yeni mağazalarla diğer şehirlerde de müşterileriyle buluşmaya devam edecek. 


Watsons Rumeli,

Adres: Rumeli Cad. No:22 Şişli/İstanbul

Tel: 0212 232 49 88

www.watsons.com.tr


Geri Dön