28 / 03 / 2024

West Side 3 haftada 2 bin 400 ön talep aldı!

West Side 3 haftada 2 bin 400 ön talep aldı!

10 katlı blokların tasarlandığı Westside (Batı Yakası) projesinde 1152 konut yer alacak. Proje sadece 3 haftada 2 bin 400 ön talep aldı. Satışa sunulan bölümdeki konutların 150'si bir günde satılırken toplamda 300 konut satışı gerçekleşti.



Şahinler Holding'in Beylikdüzü E5 sınırındaki 79 bin metrekarelik arsasına yapılacak proje belli oldu. Proje için Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz ve Mes İnşaat güçlerini birleştirdi. 10 katlı bloklaron tasarlandığı Westside (Batı Yakası) projesinde 1152 konut yer alacak. Proje sadece 3 haftada 2 bin 400 ön talep aldı. Satışa sunulan bölümdeki konutların 150'si bir günde satılırken toplamda 300 konut satışı gerçekleşti. 


YÜKSEK OLMAYACAK 

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkam Kemal Şahin, yeşil alanlara olan yakınlığı ve konumuyla az katlı binalara karar verdiklerini söyledi. Bölgede son yıllarda alışveriş merkezi yatırımlarının ağırlık kazandığına dikkat çeken Şahin, projelerinde tek bir bina yerine alışveriş caddesi kurduklarına dikkat çekti. 

Şahin, projeden 1 milyar lira hasılat beklediklerini ifade etti. 500 milyon lira yatırım değerine sahip projede stüdyo daireden, 4+1 daire seçeneklerine kadar farklı seçenekleri var. Büyüklükleri 40 ila 213 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatı 109 bin TL'den başlıyor. 


Projede küçük dairelerle geniş daireler ayrı bloklarda olacak ve ayrı girişler yapılacak. Kemal Şahin, Beylikdüzü'nde 2-3 proje yapacak arsaları da olduğunu belirtti. Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Seyfi Beyaz ise Westside sonrasında Bakırköy'de de konut projesi inşa edeceklerini ifade etti. 


4 milyon metrekare arsası var 

TEKSTİL sektöründe faaliyet gösteren Şahinler Holding, son yıllarsa inşaatta da el attı. Arsa yatırımı yaptıkları bölgelerdeki arsaların değer kazanması ve tekstilin kan kaybetmesi nedeniyle gayrimenkule soyunduklarını söyleyen Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin,'"Emlak Türkiye'deki en karlı sektörlerden biri, Özellikle İstanbul'un değeri artıyor. Bizim tüm iller genelinde 4 milyon metrekare arsamız var. Stoklarımız bizi 5-6 yıl meşgul eder. Bu süreçte arsa alımı yapmaya devam edeceğiz" dedi. 


Konutun yanında İstanbul ve Antalya'da otel yatırımı planladıklarını dile getiren Şahin, bir yandan tekstilde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Şahin, 1-2 yıl içinde tekstil için 2 bin yeni istihdam sağlayacaklarını kaydetti. 


Gülistan Alagöz/Hürriyet Gazetesi


Geri Dön