28 / 03 / 2024

Whitehaven Grup'un helikopter turları başladı!

Whitehaven Grup'un helikopter turları başladı!

Fethiye'de hizmet veren Whitehaven Grup, Göcek Marinası'na yakın bir noktaya konuşlandırdığı helikopterle bölgenin doğal güzellikleri, dünyaca ünlü koy ve plajlarını gökyüzünden izlemek isteyen müşterilerine yönelik uçuşa başladı.



Fethiye'de bölgenin doğal güzelliklerini kuş bakışı izleme fırsatı sunan helikopter turu ilk seferini yaptı. Göcek Mahallesi'nde hizmet veren Whitehaven Grup, Göcek Marinası'na yakın bir noktaya konuşlandırdığı helikopterle bölgenin doğal güzellikleri, dünyaca ünlü koy ve plajlarını gökyüzünden izlemek isteyen müşterilerine yönelik uçuşa başladı. Göcek koyları, Ölüdeniz, Dalyan Kanalı, İztuzu ve Sarıgerme plajlarını tur kapsamına alan şirket, VIP hizmet verdiği 5 kişilik helikopteriyle ziyaretçilere bölgeyi kuş bakışı izleme fırsatı sunuyor. Günübirlik turların yanı sıra Pamukkale, Kapadokya ve Efes gibi mekanlara da hizmet veren şirket, isteğe göre havaalanları ve farklı illere de helikopter taşımacılığı yapıyor. Whitehaven Grup yetkilisi Mark Sandwith, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyanın hemen her yerinden yaşamlarını şekillendirmek isteyen insanların Fethiye, Göcek, Dalyan, Bodrum ve Çeşme gibi sahil kentlerini tercih ettiğini söyledi.


140 ila 435 AVRO ARASINDA DEĞİŞİYOR


Bölgenin doğal güzelliklerini gökyüzünden görmek isteyenler için helikopter uçuşlarına başladıklarını belirten Sandwith, "Yatları ile Göcek koylarını ziyaret edenler ya da tatilini bölgede geçirenler Türkiye'nin en çok ziyaret edilen Efes, Kapadokya, Pamukkale gibi özel yerlerini de helikopter turlarıyla ziyaret edip, keyifli zaman geçirebilecekler" dedi. Sandwith, helikopterle havaalanı transferleri de yapıldığını, ihtiyaç halinde sağlık amaçlı taşımacılık da yapılabileceğini dile getirdi. Helikopter turunun yer ve zamanına göre kişi başı 140 ila 435 avro arasında değiştiğini kaydeden Sandwith, bölgenin ihtiyacı olan bu tür bir yatırımı gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.


İLK SEFERİ GAZETECİLER VE TURİZMCİLER YAPTI


Bölgedeki turizmciler ve gazeteciler, hizmet vermeye başlayan helikopterin ilk seferine katılarak Ege'nin cennet güzellikteki Göcek koylarını 15 dakikalık turla kuş bakışı izleme fırsatı buldu. Tura katılan Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz

Bölgesel Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Taşçı da bölgenin güzelliklerini

gökyüzünden izlemenin keyif verici olduğunu belirtti. Farklı bir turizm anlayışıyla hizmet veren şirketin bölgenin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını kaydeden Taşçı, uzak mesafelere yapılacak helikopter yolculuğuyla da bölgenin bir eksiğinin giderilmiş olduğunu sözlerine ekledi.


Yeni Asır



Geri Dön