26 / 04 / 2024

Wifi özelliğine sahip çamaşır makinelerinde kontrol sizde!  28 Ocak 2023 fiyat listesi

Wifi özelliğine sahip çamaşır makinelerinde kontrol sizde!  28 Ocak 2023 fiyat listesi

Kirden arındırılmış hijyenik temiz kıyafetler için bu çamaşır makinesi en büyük yardımcınız olacak. 



Wifi özelliğine sahip çamaşır makinelerinde kontrol sizde!  28 Ocak 2023 fiyat listesi
Evlerin olmazsa olmazı olan beyaz eşya ürünlerinden çamaşır makineleri sizin büyük destekçiniz.Bu yeni teknolojik özelliklere sahip çamaşır makinesinde çamaşırlarınızın hijyen olmasının yanı sıra doğayı korumak içinde geliştirilen programlar vardır.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Mikrofiber filtre özelliğe sahip bu çamaşır makineleri; yıkama sırasında çamaşırlardan kopan çok küçük boyuttaki sentetik fiber özellikli parçacıkların çamaşır yıkama işlemi sonunda tahliye işlemi ile birlikte doğaya karışmasını engellemek amaçlı geliştirilmiştir. 

Yıkama işlemi sırasında makine içerisinde bulunan su, çamaşır makinesinin kapısında yer alan filtreden geçer ve suyun içinde bulunan, doğada çözülemeyen fiber parçacıklar bu filtre tarafından tutulur. 

Filtreleme işlemi Sentetik 40°C, Yorgan ve Gömlek/Perde programlarında yapılmaktadır

Wi-Fi özellikli çamaşır makinenizin tüm kontrol ve ayarlarını uzaktan kolayca yönetebilmenize yardımcı oluyor.

Wifi uygulamasıyla makinenizin ana ve ek fonksiyonlarını dilediğiniz gibi belirleyebilir; hatta kapı açık uyarısı gibi olası hataların bildirimini de anında telefonunuzda görebilirsiniz.

WinJet teknolojisi ile geliştirilen Vestel çamaşır makineleri, kazan bölümünde iki özel su jetine sahip olması sayesinde deterjanlı suyu çamaşırlara çok daha hızlı püskürtür.Normal yıkamadan çok daha etkin ve üstün temizlik sağlar.

Dijital kontrollü inverter motor teknolojisi sayesinde geleneksel motorlara kıyasla makineniz çok daha sessiz ve düşük enerji ile çalışır.

Makinenizde bulunan dengesiz yükleri kontrol eden sistem, tambur içindeki dengesiz yük seviyesine göre sıkma devrinin değiştirilmesine yardımcı olur.

Ön Yıkama Fonksiyonuna sahip makineniz, çok kirli çamaşırlar için ana yıkamadan önce ön yıkama yapar.

Az kirli çamaşırlarınızı sadece 60 dakika gibi kısa sürede 60 °C’de yıkamanızı sağlar.

Ürünün fiyat listesi nedir?

 


Geri Dön