28 / 03 / 2024

Windowist Tower 26 katlı tek bloktan oluşuyor!

Windowist Tower 26 katlı tek bloktan oluşuyor!

Windowist Tower, klasik ofis kiralaması için yatırım yapmak istemeyenler ile birlikte yeni iş kuran girişimcilere, ofisi İstanbul dışında bulunan yerli ve yabancı iş adamlarına hizmet sunuyor..



Klasik ofis anlayışını değiştiren hazır ofis sistemi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaygınlaşıyor. Yeni girişimcilerden, Türkiye’de iş yapan yabancı şirketlere, ihracata yönelen KOBI’lerden sanal ofise ihtiyaç duyan kişilere kadar geniş bir yelpazeye hizmet veren hazır ofisler, özellikle mobilya, bilişim altyapısı, stopaj, personel ve bina giderleri gibi maliyetleri yüzde 50-70 varan oranlarda azalıyor.


Sadece bilgisayarların alınıp çalışmaya başlanılabilen hazır ofislerde iş ile ilgili özel bilgiler dışındaki her türlü ihtiyaç aynı çatı altında profesyonel ekipler tarafından sağlanıyor. Akdağ Turizm İnşaat ve Sanayi yatırımı olarak yapılan Windowist Tower, klasik ofis kiralaması için yatırım yapmak istemeyenler ile birlikte yeni iş kuran girişimcilere, ofisi İstanbul dışında ‘ bulunan yerli ve yabancı iş adamlarına hizmet sunuyor, İstanbul Maslak’taki 26 katlı Windowist Tower’da bulunan ofisler yeşil bina Özelliği ile dikkat çekiyor.


Hürriyet


Geri Dön