23 / 04 / 2024

Yakup Çelik Kuzey TOKİ 2. Kısım sakinlerinin taleplerini yerine getirdi!

Yakup Çelik Kuzey TOKİ 2. Kısım sakinlerinin taleplerini yerine getirdi!

Gazetecilerle birlikte Belediye Fen İşlerince yürütülen yol kaldırım düzenleme çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Yakup Çelik, Mehmet Akif TOKİ'nin batı kısmında mahallelinin kaldırım, yeşil alan ve büfe taleplerini giderdiklerini söyledi.




Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Mehmet Akif Mahallesi Kuzey  TOKİ  2. Kısım sakinlerinin altyapı ve büfe taleplerini yerine getirdi. 


Gazetecilerle birlikte Belediye Fen İşlerince yürütülen yol kaldırım düzenleme çalışmalarını denetleyen Belediye 

Başkanı Yakup Çelik, Mehmet Akif  TOKİ'nin batı kısmında mahallelinin kaldırım, yeşil alan ve büfe taleplerini giderdiklerini söyledi. 


Başkan Çelik, "burada Caminin çevresinin düzenlenmesinden, etrafına duvar inşa edilmesi, tel çekilmesine kadar yolların açılması kaldırımların yapılmasına kadar bir dizi çalışmayı gerçekleştirdik. 

Aynı zamanda oyun alanı yürüyüş alanı yeşil alan kazandırdık. Çim alan çalışması gerçekleştirdik. Yeşillendirdiğimiz bu alana pergolelerde yerleştiriyoruz. Nasip olursa mahalle halkımıza bir güzellik katmış oluyoruz." Dedi. 

Başkan Çelik şunları metre ileride bulunan caminin yanına kadar gidip marketlerden alıyorlardı. 

Onlarla konuştuk. Buraya büfe koymaları hususunda yani bir, 2 ekmek için 5-6 yüz metre yürünmesin ufak tefek ihtiyaçlarını mahallinde karşılasınlar diye. Kendilerinin öyle bir isteği oldu. Bizde buradaki hemşerilerimizin isteğini yerine getiriyoruz." Belediye Başkanı Yakup Çelik, Belediye Başkanı Yakup Çelik, AK Parti İlçe bulunan halkımızın otopark alanı olarak ve yolların genişletilmesi, kaldırım yapılması ve ulaşımın daha kolay olduğu yere büfe konulması şeklinde Belediyemizden talepleri vardı. Biz bunları kendileriyle konuşup tartıştıktan sonra verdiğimiz sözlere binaen bir bir yerine getiriyoruz. Yani TOKİ söyledi: " İnsanımız yapılan çalışmalardan gayet memnun Allah izin verirse önümüzdeki yıllarda bu yaptıklarımızı daha kaliteli şekilde gerçekleştireceğiz. 

Büfeyi Kuzey TOKİ'nin batısındaki bloklarda satış alanı yoktu, buradaki insanlar ekmek almak için 5-6 yüz Başkanı Faruk Bilici, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Yılmaz, Ali Öztürk ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte 30 EylüPde Kuzey TOKİ 2. Etap 1. Kısım Yöneticisi Ahmet Acar ve site sakinlerinin sorunlarını dinlemiş ve onlara sorunlarının çözümünü gerçekleştireceklerini söylemişti. 


Ankara 24 Saat


Geri Dön