25 / 04 / 2024

Yanık Ülke Konutları ihaleye çıkıyor!

Yanık Ülke Konutları ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında hayata geçirilen Yanık Ülke Konutları projesi tamamlandı. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçeye kazandırılan konutların ihaleyle satışa çıkarılacağı açıkladı. Belediye, A bloğun ihale tarihinin 28 Şubat; B bloğun ihalesinin ise 7 Mart’ta gerçekleştirileceği duyuruldu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre,  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından 2016 yılının Kasım ayında temeli atılan Kula ilçesindeki “Yanık Ülke Konutları Projesi” adlı 32 dairelik ve 2 bloktan meydana gelen projede yapım çalışmaları tamamlandı.

Konu hakkında açıklamalar yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ''Kula’da 2016 yılının sonunda temelini attığımız Yanık Ülke Konutları projemizi de Cenab-ı Allah’ın izniyle kazasız belasız bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde 32 daire ve 2 bloktan oluşan evleri satın almak isteyen vatandaşlarımız için 28 Şubat ve 7 Mart tarihlerinde ihaleye çıkıyoruz. Kula’ya ve Manisa’ya hayırlı olmasını, Büyükşehir Belediyemizce yapılan konutlarda oturacak vatandaşlarımızın da güle güle oturmalarını diliyorum'' dedi. 


Geri Dön