26 / 04 / 2024

Yapı Kredi ile çalışan emlak ofisleri kazanıyor

Yapı Kredi ile çalışan emlak ofisleri kazanıyor

Yapı Kredi, konut sektöründe faaliyet gösteren emlak ofisleri için "Emlak Ofisleri Destek Programı"nı hizmete sundu



Destek programından yararlanmak isteyen emlak ofislerinin, ev alan müşterilerine Yapı Kredi'den konut kredisi kullandırması yeterli oluyor. Emlak Ofisleri Destek Programı'ndan yararlanan emlakçılar, dijital fotoğraf makinesinden, lazermetreye, 3G modemli dizüstü bilgisayardan, LCD televizyona, GPS cihazından yurt dışı tatiline kadar pek çok hediye kazanmanın yanında ofislerini ve işlerini geliştirme imkânına da sahip oluyorlar.

Ayrıca emlakçılara büyük avantajlar sağlaması için tasarlanan Kredi Paketi ile emlak ofisi kanalıyla ev almak isteyenlere de ihtiyaçlarına özel ürünler ve fırsatlar sunuluyor.

Emlak Ofisleri Destek Programı hakkında detaylı bilgiye Yapı Kredi şubelerinden, 444 0 445 Yapı Kredi Mortgage hattından veya www.yapikredimortgage.com adresinden ulaşılabiliyor.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Yapı Kredi'den emlak desteği

Yapı Kredi, konut sektöründe faaliyet gösteren emlak ofisleri için `emlak ofisleri destek programı'nı hizmete sundu. Destek programından yararlanmak isteyen emlak ofislerinin, ev alan müşterilerine Yapı Kredi'den konut kredisi kullandırması yeterli oluyor.  Yapı Kredi, programdan yararlanan emlakçılara dijital fotoğraf makinesinden lazermetreye, 3G modemli dizüstü bilgisayardan LCD televizyona, GPS cihazından yurt dışı tatiline kadar pek çok hediye kazanma fırsatı da veriyor.  Ayrıca emlakçılara büyük avantajlar sağlaması için tasarlanan `kredi paketi' ile  emlak ofisi kanalıyla ev almak isteyenlere de ihtiyaçlarına özel ürünler ve fırsatlar sunuluyor.
Mİlliyet


Geri Dön