25 / 04 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya'nın inşaatını tamamladı!

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya'nın inşaatını tamamladı!

YAPI Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’da hayata geçirdiği ‘ Ankara Çankaya’ projesinde inşaat süreci tamamlandı. Ekim 2014’te satışa sunulan konutların yüzde 25’i satıldı.



Ekim 2014’te satışa sunulan konutların yüzde 25’i satıldı. Mayısta teslim edilecek olan  Ankara  Çankaya projesinde satışların yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. Projede büyüklükleri 120 ila 405 metrekare arasında değişen toplam 62 konut bulunuyor. 50 milyon liralık yatırım değerine sahip Ankara Çankaya’da konut fiyatları 1 milyon 90 bin ila 3 milyon 500 bin lira arasında değişiyor.


DÜKKÂNLAR KİRALANIYOR


Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Erdem Tavas, “Ankara Çankaya’da şu ana kadar yüzde 25 oranında satış gerçekleştirdik. Projemizi görüp, şehrin merkezindeki tek yeni projede yaşamak isteyerek bize başvuranlara satış yaptık. Projemizi tamamladığımız ve teslimata başladığımız için artık satışa daha fazla ağırlık vereceğiz.  Yıl sonuna kadar da satışlarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Toplam ciro hedefimiz ise 55 milyon lira” diye konuştu.


Ankara Çankaya’nın merkezden vazgeçemeyenler için tek yeni alternatif olduğunu söyleyen Erdem Tavas, dış mimaride bölgenin dokusunu dikkate aldıkları için projeyi alçak katlı inşa ettiklerini belirtti. Ticari blokların toplam dokuz mağazadan oluştuğunun altını çizen Ankara Çankaya Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kurt, beşer katlı iki mağaza blokunda sekiz mağazanın, zemin ve iki kattan oluşan blokta ise tek mağazanın yer aldığını söyledi.  Kurt, “Bölge çok canlı olduğu için yatırımcılardan çok talep alıyor. Kiralama hizmetleri için de İnside Danışmanlık ile anlaştık” dedi. Projenin iç mimari danışmanı Brigitte Weber, Çankaya semtinin atmosferini iç mimari çalışmalarına yansıtmak istediklerini söyledi.


Riva’da arsa satacak


İSTANBUL  ve Ankara’da proje geliştirmek için arazi baktıklarını anlatan Erdem Tavas, “Yeni projeler gündemimizde var. Fakat netleşen bir şey yok, görüşmelerimiz sürüyor. Ayrıca Riva’da bulunan 255 bin metrekarelik arazimizi satma kararı aldık. Şu an talep topluyoruz. Çok değerli bir lokasyon olduğu için yoğun ilgi görüyor” diye konuştu.



Hürriyet


Geri Dön