24 / 04 / 2024

Yapı Kredi kredi ödemelerini üç ay erteledi!

Yapı Kredi kredi ödemelerini üç ay erteledi!

Yapı Kredi Bankası bireysel ve tüzel müşterilerin 30 Nisan'a kadar olan anapara, faiz ve takst ödemeler, talep edilmesi halinde, mevcut koşullarla 30 Haziran'a kadar erteleyecek.



Yapı Kred, koronavrüs (Kovd-19) salgını ile ilgili önlemler kapsamında, müşterileri için ekonomik destek paketi devreye aldı.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Yapı Kredi coronavirus (Kovd-19) salgını ile ilgili önlemler kapsamında, müşterileri için ekonomik destek paketi devreye aldı.

"Bireysel ve tüzel müşterilerin 30 Nisan'a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemeler, talep edilmesi halinde, mevcut koşullarla 30 Haziran'a kadar ertelenecek. Bireysel ve tüzel müşterilerin günlük bankacılık ihtiyaçları ve ticari faaliyetlerinin mevcut limitler ile desteklenmesi ve gerekirse ek limit çıkarılması için çalışılacak.

Geçen hafta duyurulduğu üzere, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi ve ATM’lerden yapılacak EFT/havale ve kartsız para yatırma/çekme işlemleri nden 1 ay boyunca ücret alınmayacak."

Açıklamaya göre, müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığı için alınan önlemler kapsamında Yapı Kredi şubeler, 22 Mart itibarıyla, hafta içi her gün 12.00-17.00 saatler arasında hzmet veryor.

Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkez ve tüm Yapı Kredi ATM'ler ise tüm bankacılık işlemleri için 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermeyi sürdürüyor.


Geri Dön