26 / 04 / 2024

Yaşar Aşçıoğlu: İhaleye kesinlikle gireceğiz!

Yaşar Aşçıoğlu: İhaleye kesinlikle gireceğiz!

Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu da ihaleye daha güçlü girecekleri mesajı verdi



Yeni ihaleye daha güçlü katılacaklarını belirten Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, şu bilgileri verdi: "Galatasaray camiası bu projede beni görmek istiyor. Bende elimden geleni yapıp onların verdiği destekle bu ihaleye daha güçlü gireceğim. Ben bu stadı yapmaya mecburum. Çünkü Ali Sami Yen Stadyumu'nun yanındaki likör fabrikasını da ben aldım. Şimdi daha güçlü bir şekilde ihalede yer alacağız. Ortaklarımızla ihale sonrası da bu proje üzerine çalışmaya devam etmiştik."

Trabzon'u tutuyorum

Daha önce Beşiktaş Spor Kulübü için bir çok projeye imza attığını hatırlatan Yaşar Aşçıoğlu, şöyle konuştu: "Ben aslında Trabzonspor'u tutuyorum. Beşiktaş'ın tarihi projelerinden birine imza attım. Galatasaray için de böyle bir projede yer almak istiyorum. Hatta Fenerbahçe ve Trabzonspor için de bu tür projeler yapabilirim. Bundan önceki ihale sonrasında çok üzüldüm. Bu sefer üzülmeyi istemiyorum."
Hürriyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Aşçıoğlu: Yeni ihaleye kesinlikle girmeyi düşünüyoruz

İptal edilen ihaleye teşekkür mektubu göndererek, teklif vermeyen Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu da, "Yeni ihaleye kesinlikle girmeyi düşünüyoruz" dedi.  Mecidiyeköy'deki Likör Fabrikası arazisi projesini üstlendiklerini anımsatan Aşçıoğlu "Bitişiği de Ali Sami Yen olduğu için burayı almak istiyoruz. Buraya ihtiyacımız var" diye konuştu.
Milliyet

Likör de bizde!

Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu da, Seyrantepe projesiyle ilgili düzenlenecek yeni ihaleye girmeyi düşündüklerini belirtti. Seyrantepe'yi yapacak olan şirketin Ali Sami Yen'in yerine de inşaat yapacağını anımsatan Aşçıoğlu, 'Mecidiyeköy'deki Likör Fabrikası arazisi projesi bizde olduğu için ve bitişiği de Ali Sami Yen olduğu için biz burayı almayı istiyoruz. Çok arzuluyuz' dedi.
Yenişafak

Aşçıoğlu ihaleye gireceğini açıkladı

İptal kararı ile ilgili bir açıklama yapan Siyah Kalem İş Geliştirme Direktörü Yusuf Özkan "Biz bu projeye inandığımız için girmiştik. Tekrar ihale olursa girmeyi düşünebiliriz'' dedi. Seyrantepe ihalesinin iptal edilmesine ilişkin soruları yanıtlayan Özkan, TOKİ'nin verdiği karara saygılı olduklarını belirtti. Yönetim olarak bu konuda henüz bir karar vermediklerini dile getiren Özkan "Düşüncemizde değişiklik olmazsa elbette ihaleye katılırız. İhalenin şartnamesini görmek lazım" dedi. Önceki ihaleye yabancı ortağının zamanı yetersiz bulduğu için giremeyen Aşçıoğlu İnşaat Başkanı Yaşar Aşçıoğlu da, Seyrantepe için yeni ihaleye gireceklerini açıkladı. Seyrantepe'yi yapacak olan şirketin Ali Sami Yen'in yerine de inşaat yapacağını anımsatan Aşçıoğlu "Mecidiyeköy'deki Likör Fabrikası arazisi projesi bizde olduğu ve bitişiği de Ali Sami Yen olduğu için burayı almayı çok istiyoruz" dedi. İsviçreli ortakları Viatrans ile ilgili sorunun ortadan kalktığını ifade eden Aşçıoğlu "İhalede en güçlü adaylardan biriyiz. Projeyi 365 günde bitiririz" dedi.
Star

Aşçıoğlu: İsviçreli ortaktan onay geldi, çok arzuluyuz

Önceki ihaleden teşekkür mektubu vererek çekilen Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Seyrantepe projesiyle ilgili düzenlenecek yeni ihaleye girmeyi düşündüklerini belirtti. Likör fabrikası arazisinde İsviçreli ortakları Viatrans ile ilgili sorunun ortadan kalktığını ifade eden Aşçıoğlu, "Ortağımız tatil dolayısıyla bunu onaylayamamıştı. İhaleden bir gün sonra ortağımızdan onay gelmişti. Bu onay hâlâ geçerli. İhalede varız. En güçlü adaylardan birisiyiz" dedi. Aşçıoğlu, Seyrantepe projesini kendilerinin alması durumunda 365 günde futbol oynanacak duruma getireceklerini kaydetti. Seyrantepe'yi yapacak olan şirketin Ali Sami Yen'in yerine de inşaat yapacağını anımsatan Aşçıoğlu, "Mecidiyeköy'deki Likör Fabrikası arazisi projesi bizde olduğu için ve bitişiği de Ali Sami Yen olduğu için biz burayı almayı istiyoruz. Çok arzuluyuz" diye konuştu.

Vatan


 


Geri Dön