26 / 04 / 2024

Yasham Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yasham Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Süleyman ve Mohamad Madaratı ortaklığında kuruldu. 



Yasham Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Süleyman ve Mohamad Madaratı ortaklığında kuruldu. 

Yasham Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. b) Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. c) Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak. d) Her türlü gayrimenkul ev, arsa, arazi, iş yeri almak, satmak, kiralamak, emlak danışmanlığı ve emlak komisyonculuğu yapmak. e) Her türlü nakil vasıtaları otomobil, minibüs, otobüs, kamyon, kamyonet , motor siklet kiralama hizmetleri vermek, alım satımını yapmak. f) Sağlık Danışmanlığı yapmak, yurt içinden ve yurt dışından gelecek hastaları tedavilerini yaptırmak amacıyla hastanelere, sağlık kliniklerine götürmek, tedavilerinin gerektirdiği muayene, chek-up, saç ekimi, estetik müdahaleler, ameliyat, tıbbi tahlillerini yaptırmak ve tüm tedavi süreçlerini takip etmek ve yönlendirmek. g) Her türlü ofis ve ev mobilyaları, gıda ürünleri, kozmetik parfümeri ve temizlik ürünleri, tekstil konfeksiyon, hazır giyim, ayakkabı, kırtasiye ve büro malzemeleri, değerli taş ve madenlerden üretilen takı ve hediyelik eşyalar, her türlü elektronik alet bilgisayar, cep telefonu, motorlu kara, deniz, hava taşıtları ticareti, spor malzemeleri ve diğer her türlü ticari emtianın alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. h) Şirket ihtiyacı halinde gayrimenkul mallar alabilir satabilir, bu gayrimenkuller için ipotek alabilir ve ipotek verebilir, şirket lehine ipotek, rehin, işletme rehini tesis edebilir, mevcut ipotekleri, şerhleri ve sınırlandırmaları kaldırabilir, hak ve alacaklarının temini, faaliyetlerin yürütülmesi ve tahsili için ayni veya şahsi her türlü teminatı verebilir.


Geri Dön