26 / 04 / 2024

Yazlığı olanlar dikkat! O masrafları azaltabilirsiniz...

Yazlığı olanlar dikkat! O masrafları azaltabilirsiniz...

Yazlığı olan pek çok kişi kış masraflarının nasıl azaltılabileceğini araştırıyor. Peki yazlıklarda kışın hangi masraflar ödenmeyebilir? İşte ayrıntılar...



Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, yazısına "Değerli okuyucum kışın bu kişilere ödeme yapmasanız olur elbette. Nasıl olur?" ifadelerini kullanarak başladı. Bu durumun işe başlayan kişilerle yapılacak olan yazılı anlaşmaya bağlı olduğunu vurgulayan Heper, "Siz yaz ayları için çalıştırmak üzere sözleşme yaparsınız, ücretini, sair haklarını buna göre tanzim edersiniz" şeklinde konuştu. 

Böylece bu kişilerin yaz ayalarında çalışıp kış aylarında ayrılacağını ve yaz aylarında ödemelerin yapılmayacağını aktaran Heper, bunun tek bir kişinin isteğiyle olmayacağını vurguladı. 

Yazlığı olanlar dikkat! O masrafları azaltabilirsiniz...

"Bunun için kat malikleri kurulunda karar alacaksınız ve öyle uygulayacaksınız. Kural bu iyi ama bu görevlilerin aynı zamanda güvenlik hizmeti verdiğini söylüyorsunuz" ifadelerini kullanan Heper, okuyucuya "Peki kışın güvenlik hizmeti gerekli olmayacak mı? Evler boşken koruma gerekmeyecek mi? Tabii sitenin özelliklerini bilemiyorum ancak kışın bazı bakım işleri mesela bahçe bakımı gerekmiyor mu? Bunlar nasıl halledilecek?" sorularını yöneltti. 

Sonuç olarak ise, sitede alınacak kararla her türlü istihdamın mümkün olduğunun altını çizen Heper, "Ama içinizden bir kişi, 'benim kışın ihtiyacım yok, ben ödemiyorum!' demekle ödemeden muaf tutulmaz" dedi. 

Konut satışları daha da artacak! Ev fiyatları katlanacak...

Bakanlık konut kredisi müjdesinden sonra harekete geçti! 100 bin TL ile 2 milyon TL arasında ceza geliyor!

A101'de çılgın indirimli aktüel katalog! Çaykur çay, ayçiçek yağı, tavuk etine dev kampanya! 20 Mayıs 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına indirim geliyor mu? Opet, Total, BP, Petrol Ofisi ve BP 20 Mayıs 2022 fiyat listesi


Geri Dön