24 / 04 / 2024

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.



2017 yılında yaşanan tüm zorluklara rağmen YDA Grubu’nun olumlu bir yıl geçirdiğini belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini söyledi.

 

Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; Arslan, yeni yılda ise hizmete açacakları iki şehir hastanesi projeleri ve yapımı devam eden Dalaman Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binasıyla da ülke ekonomisine katkı sunmayı sürdüreceklerini ifade etti. Arslan, şöyle konuştu:

 

“Kamu özel ortaklığı iş birliği modeli yapımına devam ettiğimiz ve toplamda yaklaşık 2 milyar Euro’luk yatırım yaptığımız Kayseri, Manisa, Konya ve Şanlıurfa Şehir Hastanelerinin yanı sıra önümüzdeki dönemlerde planlanacak yeni şehir hastanelerinin paydaşlarından biri olmak hedeflerimiz arasında. Türkiye’deki PPP yatırımları dünyanın ilgi gösterdiği bir model oldu. 4 hastane 2 de havaalanının olduğu PPP yatırımlarımızı ayrı bir alt yapı yatırım holding çatısı altında toplamayı hedefliyoruz. PPP yatırımlarımızı söz konusu holding üzerinden ya sukuk ihracı ya da hisse senetlerinin halka arzı yoluyla uluslararası piyasalara açacağız."
 


Geri Dön