25 / 04 / 2024

Yeditepe Üniversitesi mimar ve makine mühendisi arıyor!

Yeditepe Üniversitesi mimar ve makine mühendisi arıyor!

Yeditepe Üniversitesi hastane şantiyesi uygulamalarından sorumlu olacak ve işleri takip edebilecek mimar arıyor



Aranan mimarın en az 3 yıllık bir tecrübesinin olması, elektrik/mekanik/inşaat koordinasyonunda tecrübe sahibi olması, Autocad ve MS Office programlarını bilmesi gerekiyor.
[email protected]
 
Çınar Mühendislik takım arkadaşları arıyor
Çınar Mühendislik  Ankara  ofisinde uluslararası projelerde görevlendirilmek üzere İngilizce bilen, CBC (Coğrafi Bilgi Sistemi) konusunda deneyim sahibi takım arkadaşları arıyor. Takıma katılmak isteyenlerin harita mühendisi veya teknikeri, jeoloji mühendisi,  çevre mühendisi ve ÇED uzmanı mühendis olması gerekiyor.
[email protected]
Faks: 0312 472 39 33

Odisan İnşaat mühendisler arıyor
Odisan İnşaat Erzurum, Artvin ve Ardahan şantiyelerinde görev almak üzere inşaat ve harita mühendisleri arıyor. Başvuruda bulunacakların Karayolları ve DSİ mevzuatı hakim olmaları, yol işleri – hak ediş ve kesin hesap konularında en az 6 yıllık bir deneyime sahip olmaları gerekiyor.
Koza Sokak No 133/9 GOP Ankara
[email protected]

İmtaş İnşaat mimar ve ince işler şefi arıyor
İmtaş İnşaat Kayseri’de yapımı devam eden AVM ve 5 yıldızlı otel projesi için ince işler şefi, mimar ve tasarım koordinatörü arıyor.
Aranan takım arkadaşlarının üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması, AVM ile otel projelerinin incelenmesi ve saha uygulamasından sorumlu olabilmesi gerekiyor.
[email protected]

Kiler GYO mimar ve konut satış müdürü arıyor
Kiler GYO var olan ve yeni başlayacağı projeleri için yönetici uzman ve teknik elemanlar arıyor. Kiler GYO’nun aradığı elemanlar arasında yer alan mimarların AVM ve konut projelerinde görev yapmış olması, proje tasarım geliştirme işlerini yapabilmesi, proje müelliflerini koordinasyonunu sağlayabilmesi, detay ve sistem çözümü yapabilmesi gerekiyor.

Ayrıca Kiler GYO, konut satış müdürü, konut satış uzmanı ve gayrimenkul işletme müdürleri ile yardımcıları gibi pozisyonlara da takım arkadaşları arıyor.
[email protected]
Faks: 0212 428 09 94

Partner Teknik, çimento fabrikası yönetmek üzere takım arkadaşları arıyor
Partner Teknik 3200 ton/gün kapasiteli, Siemens PCS7 ve CEMAT kontrol sistemlerinin kullanıldığı çimento fabrikası için sektör tecrübesine sahip ve tercihen İngilizce bilen için takım arkadaşları arıyor.
Fabrika için, proje müdürü, teknik ofis mühendisi, üretim müdürü, bakım müdürü, bakım planlama müdürü, kalite kontrol müdürü, eğitim müdürü, eğitim mühendisi, üretim vardiya şefleri, mekanik bakım şefleri, elektrik bakım şefi, elektronik bakım şefi, döner fırın formeni, üretim vardiya formeni, merkezi kumanda odası operatörleri, mekanik formeni ve elektronik formeni aranıyor.

Sümko Sitesi Işıl Apartmanı M7 A Blok K 4 D 17 Kozyatağı İstanbul
[email protected]

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön