26 / 04 / 2024

Yedpa Ticaret Merkezi'nden bayram kampanyası!

Yedpa Ticaret Merkezi'nden bayram kampanyası!

YEDPA Ticaret Merkezi, "Bayrama Özel" fırsatlar sunmaya hazırlanıyor



İstanbul Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Ataşehir'de, eşsiz mimarisi ve alışveriş kavramıyla fark yaratan YEDPA Ticaret Merkezi, "Bayrama Özel" fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. 12-19 Eylül tarihleri arasında bayram alışverişi için YEDPA'ya gelenler, 1 TL'ye ayakkabı alabilecek. Yetkililer bu özel bayram alışverişi sırasında izdiham yaşanmaması için gereken tüm önlemlerin alınacağının altını çizdi.

Alışılmış alışveriş  merkezi anlayışından farklı olarak 310.676 metrekare kapalı alan üzerine kurulu ve 76 değişik sektörde, 1190 marka ve firmanın bulunduğu YEDPA Ticaret Merkezi, bayram alışverişlerinin de merkezi olacak. Sadece 7 gün sürecek olan kampanya kapsamında kurulacak alışveriş alanında, AYDİ'den 1 TL'ye ayakkabı satın alınabileceği gibi, birçok markanın ürünlerine de yüzde 80'e varan indirimlerle sahip olunacak.

Bayram öncesi eksiklerini gidermek, bayramlık hediyeler almak isteyenler için cazip fırsatlar sunan YEDPA "Bayram Alışveriş Günleri" kapsamında  Kent  Şekerleme, Centone Giyim, Şikmen Giyim, L.S.Giyim, Erdem Tekstil, Jakamen Giyim, Kalkancı Giyim, Chello Giyim, Abbate Giyim, Bozdağ Giyim, Serar Giyim, Yılteks Gömlek, Siirt Halı, C.C.Turizm, Ersoy Stüdyo, Efekan Şekerleme, Tala Organik Ürünler, Saray Şekerleme, Coşkun, Metaç Çanta, Arsena Tekstil, Bereket Döner-Katring, Baksan Baklava, Ford Atılgan Otomotiv, Yapı Kredi Bankası, Central Bank, Falkon Otomobil Aksesuar, Yedpa Yönetimi, Devrez Kuruyemiş, Metro Ayakkabı-Çanta, Ünyap Fuarcılık, Rüzgar Gülü Kırtasiye, Outlet Mobilya, Doğa Organik Ürünler, Tupperware Fransız Mutfağı,Ümit Halı, Telekutu İletişim Hizmetleri, Gezer Terlikleri, Aksan Çorap, Gülbahçesi, Avea, Samanyolu Çiçekçilik, Alis Oto Aksesuar, Sepetçi Uzakdoğu Ürünleri ve Aydi Ayakkabı gibi firmalar birbirinden kaliteli ürünlerini yüzde 80'e varan indirim fırsatlarıyla tüketiciyle buluşturacak.

YEDPA "Bayram Alışveriş Günleri"nde Aydi Ayakkabı promosyon kampanyasıyla 1 TL'ye ayakkabı satacak. Aydi Ayakkabı da 12 Eylül tarihinde açılışa özel 1,2,3,4,5,6,7,8 ve 9 TL'ye ayakkabı satışı yapacak ve alışverişi şenliğe dönüştürecek. YEDPA "Bayram Alışveriş Günleri"nde ayrıca birbirinden eğlenceli aktivitelerin yer yapılacağı Ramazan Şenliği de alışveriş severlere keyifli anlar yaşatacak.

YEDPA'ya nasıl ulaşacaksınız?

Birinci köprü çıkışından sonra İstanbul Çevre Yolunu takip ederek gişelerden önceki son çıkış olan Küçük Bakkalköy çıkışından çıkın. 250 metre İlerideki ışıklardan sola dönün ve YEDPA tabelalarını takip ederek alışverişin adresine ulaşın.


Geri Dön