26 / 04 / 2024

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Türkiye'de satışa çıktı! Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Türkiye'de satışa çıktı! Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi

Citroen'in tasarım dilinde sürekli yenilikler yaptığı SUV modeli Citroen C5 Aircross önceki nesline nazaran tamamen değişmiş tasarımıyla Türkiye yollarına çıktı. Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi ve aracın teknik ve dikakte değer özellikleri haberimizde...



Yeni Citroen C5 Aircross modelinde 130 HP gücündeki tutumluluk vadeden 1.5 litrelik BlueHDi dizel ve performans ile düşük yakıt tüketimini bir arada sunan 180 HP’lik 1.6 litrelik PureTech motor seçenekleri mevcut.

Yeni Citroën C5 Aircross SUV’un her iki motor seçeneğinde de EAT8 8 ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş.

Daha modern ve güçlü bir tasarıma kavuşan yeni C5 Aircross SUV, yuvarlatılmış hatların yerini daha keskin hatlara bırakan Citroen'in yeni tasarım dilini benimsiyor. Yeni C5 Aircross SUV, gündüz sürüş farlarından ayrılan yeni marka logosuyla da dikkati çekiyor. Yeni C5 Aircross SUV, logonun bir krom şerit aracılığıyla gündüz sürüş farlarına kadar uzandığı ürün gamındaki diğer modellerden ayrışıyor.

Yeni Citroen, kimliğinin karakteristik özelliği olan V şeklindeki LED gündüz sürüş farları piyano tuşu tasarımına sahip. Böylece ön farlara yüksek teknoloji ve daha derin görünümlü bir 3-Boyut efekti kazandırılıyor. Ayrıca, LED Vision farlar artık daha belirgin ve koyu arka planıyla aracın güçlü duruşuna katkı sağlıyor.

Izgaranın altındaki hava girişinin yeni tasarımı, yeni C5 Aircross SUV'un ön cephesini görsel olarak genişletiyor ve ona daha güçlü bir duruş kazandırıyor. İşlevsel hava kanalları, aerodinamiğin iyileştirilmesine yardımcı oluyor. Parlak siyah ve koyu krom gibi parlak veya sedefli tonlarla süslenen hava kanalları, aracın premium imajına katkıda bulunuyor.

Merkezi ana hava girişi de yeni C4 modeline benzer keskin hatlarla daha dinamik ve şık bir görünüm sergiliyor. Ön tampon alt koruması ön cepheyi daha dinamik hale getirerek kalite algısını ve prestiji arttırıyor. Bunun yanında donanım seviyesine bağlı olarak parlak siyah veya parlak alüminyum olmak üzere son derece kaliteli farklı malzeme sunuluyor.

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Türkiye de satışa çıktı! Citroen C5 Aircross SUV 26 Haziran fiyat listesi


Geri Dön