26 / 04 / 2024

Yeni Foça'nın çehresi yenilendi!

 Yeni Foça'nın çehresi yenilendi!

Yeni Foça, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kıyı düzenlemesiyle bambaşka bir çehreye büründü. Büyükşehir Belediyesi plajı, yürüyüş ve bisiklet yolları, seyir terasları ve yeşil alanlarıyla Yeni Foça sahilini adeta baştan yarattı.



Yeni Foça,  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kıyı düzenlemesiyle bambaşka bir çehreye büründü. Büyükşehir Belediyesi plajı, yürüyüş ve bisiklet yolları, seyir terasları ve yeşil alanlarıyla Yeni Foça sahilini adeta baştan yarattı. Büyükşehir, Yeni Foça'da sahil düzenlemesi çalışmaları kapsamında 1.4 kilometrelik sahil bandını modern bir görünüme kavuşturuyor. Projenin 1. etabı kapsamında 400 metrelik kısımdaki çalışmalar tamamlandı. Düzenleme kapsamında sahil güzergahında yol, tretuvar ve bisiklet yolu yapıldı. 

Seyir terasları Ayrıca bölgenin en önemli çekim yerleri olarak planlanan meydanı da yeniden düzenlendi. İlk etap çalışmalar sonrası ortaya çıkan görüntü, Yeni Foça sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Kocaoğlu, arıtma tesisi de kurulacağını bildirdi. 


Milliyet Ege 


Geri Dön