25 / 04 / 2024

Yeni konut yatırımları için en uygun zaman!

Yeni konut yatırımları için en uygun zaman!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut satışlarının yaz ayları nedeniyle durağanlaştığı şu günlerde yatırımcılar için uygun koşullarda alım yapma olanağı doğduğunu dile getirdi.



Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, konut satışlarının yaz ayları nedeniyle durağanlaştığı şu günlerde yatırımcılar için uygun koşullarda konut alımı yapma olanağı olduğunu söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tanyer, firmaların öncelikle ellerindeki konut stoğunu eritmek istediğini belirtti, hükümetin uyguladığı düşük faiz politikasının da etkisiyle yatırım yapmak için uygun bir dönem olduğunu dile getirdi. 

Artan dövizle birlikte inşaat firmalarının girdi maliyetlerinin de arttığını, buna rağmen konut fiyatlarında önemli bir yükselme olmadığını dile getiren Tanyer, seçimlerin ardından konut fiyatlarının da tekrar yükselebileceğini ve yatırımcıların harekete geçmesi gerektiğini söyledi. 

Yapımı devam eden BulutOrman Evleri projesinin de ilgi gördüğünü belirten Taylan Tanyer, konutların yüzde 90’ının satıldığını ve anahtarları 2019 yılının ilk aylarında sahiplerine teslim edeceklerini açıkladı.
 


Geri Dön