19 / 04 / 2024

Yeni Polatlı Devlet Hastanesi hizmete girdi!

Yeni Polatlı Devlet Hastanesi hizmete girdi!

Polatlı’da hizmete giren otel konforundaki 5 bin kişilik devlet hastanesinin tüm odalarında TV, buzdolabı, klima, tuvalet ve banyo standart. Yeni Polatlı Devlet Hastanesi’nde günde 5 bin hasta muayene olabilecek.



Atatürk ve Onkoloji Hastanesi’nden hocalar büyük ameliyatlar için Polatlı Devlet Hastanesi’ne gelecek. Bunun için gerekli resmi yazışmalar yapıldı. Devlet Hastanesi yöneticisi Dr. Hüseyin Arslan, otelcilik anlamında Ankara’nın en lüks hastanesinin Polatlı Devlet Hastanesi olduğunu belirterek, yeni ünitelerin de yakın gelecekte açılacağını müjdeledi.


BÖLGE HASTANESİ

15 Ekim tarihinde hizmete açılan yeni Polatlı Devlet Hastanesi, aynı zamanda bir “bölge hastanesi” niteliğinde dizayn edildi. Sincan, Haymana, Günyüzü, Beypazarı, Sivrihisar, Ayaş gibi yakın çevreden çok sayıda hastanın hizmet alacağı Polatlı Devlet Hastanesi’nde günde 5 bin kişiye sağlık hizmeti verilebilecek. Polatlı Devlet Hastanesi yöneticisi Dr. Arslan, kalite ve nitelik anlamında Ankara’nın en lüks hastanesi olduklarını söyledi. Bütün odalarda TV, buzdolabı, tuvalet, klima, banyo gibi ihtiyaçların karşılanabileceğini belirten Arslan, “Otelcilik anlamında Ankara’nın en lüks hastanesiyiz diyebiliriz. Sadece devlette değil, özel hastaneler içinde de en lüks hastane Polatlı Devlet Hastanesi olmuştur” diye konuştu.

‘DOĞUMLAR KİŞİSEL ODALARDA YAPILACAK’

Atatürk Araştırma Hastanesi ile Onkoloji Hastanesi’nden büyük ameliyatlar için Polatlı Devlet Hastanesi’ne hocaların geleceğini, bununla ilgili olarak gerekli resmi altyapıyı oluşturduklarını kaydeden Arslan, ayrıca kadın doğum bölümünde doğum sürecinin kişisel odalarda yapıldığını, böylece hastanın daha rahat bir ortamda bulunduğunu ifade etti. Arslan, kanser vakası gibi onulmaz hastalıklara yakalanan ve artık ömrünün son günlerini geçirmekte olanlar için ağrı çekmeden rahat edebilecekleri yeni bir bölümün açıldığını dile getirdi. Öte yandan bir çok kişinin sıkıntısı olan solunum ve horlama rahatsızlığının tedavisi için Uyku Laboratuvarı kurulacağını söyleyen Arslan, “Yeni ünitelerimizin açılması için bakanlık nezdindeki yazışmalarımızı yapıyoruz” dedi.


Hürriyet


Geri Dön