16 / 04 / 2024

Yeni Salı Pazarı tarihi günlerini aratmıyor

Yeni Salı Pazarı tarihi günlerini aratmıyor

Hasanpaşa'daki yeni yerinde hizmete giren Tarihi Salı Pazarına yoğun ilgi devam ediyor.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve İSPARK'ın, işletmeciliğini yaptığı Hasanpaşa'daki yeni Salı Pazarına vatandaşın ilgisi her geçen gün artıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve İSPARK'ın, işletmeciliğini yaptığı Hasanpaşa'daki yeni Salı Pazarına vatandaşın ilgisi her geçen gün artıyor. Yenilenen yüzüyle modern bir görünüme sahip olan pazarda güvenlik denetiminden gıda mühendisine kadar birçok yenilik İstanbulluların hizmetine sunuluyor.

Tarihi Salı Pazarı'na yönelik modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla sürdüğünü belirten İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci,“ Çağdaş hizmet anlayışını benimseyen şirketimiz, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalışmalarını devam ettirtiyor. Pazar yerinin yakınında bulunan park alanında çocuklar eğlencenin tadını çıkarırken, aileler de alışverişlerini yapıp ücretsiz ring araçlarıyla evlerine dönüyor” dedi.

Ücretsiz ring hizmetinin verildiği pazarda, vatandaşların ücretsiz kullandığı otoparkta bulunuyor. Açıldığı günden itibaren Salı Pazarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, çağdaş bir alt yapıya kavuşan pazar yerindeki hizmetten memnun olduklarını belirttiler.

Alt yapısı tamamlanan otopark ihtiyacı karşılanan çevre düzenlemesi yapılan D 100 Karayolu'na yakınlığı dolayısıyla ulaşım açısından elverişli olan yeni Pazar yeri 40 bin metrekarelik bir alanda hizmet veriyor.

Geri Dön