25 / 04 / 2024

Yenimahalle Belediyesi dönüşümde aracı olacak!

Yenimahalle Belediyesi dönüşümde aracı olacak!

Yenimahalle Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenilenecek olan 25 Mart Mahallesi SSK Bloklarında yaşayan vatandaşlarla mağdur olmaması için projeyi üstlenecek firma ile vatandaş arasında aracı olacak.



Yenimahalle Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenilenecek olan 25 Mart Mahallesi SSK Bloklarında yaşayan vatandaşlarla mağdur olmaması için projeyi üstlenecek firma ile vatandaş arasında aracı olacak. Belediye, daire sahiplerinin yetersiz müteahhit firmalarca mağdur edilmesini onleye tek. projenin hızlı bir biçimde bitirilmesi için takipçi olacak.

 

SSK Bloklarının dönüşümüyle ilgili toplantı Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi n de yapıldı. Yaklaşık bin 700 konutun yıkılmasıyla hayata geçecek projede vatandaşın yaratma takipçi olacaklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar şunları söyledi: "Benim tek isteğini, burada yaşayan vatandaşların mağdur olmadan daha sağlıklı, daha güzel, sosyal donatı alanları olan. temiz evlerde yaşamasıdır. Ayrıca 25 Maıt Mahallesi, Yenimahalle'nin giriş kapılarından biri. Bir belediye başkam olarak insanlaıın Yenimahalle'ye girdiklerinde prestijli bir projeyle, şık bina lar la karşılaşmasını, ilçemizin giriş kapısının güzel olmasını istiyoruz. Belediye olarak hedefimiz, sizin haklarınızı korumak ve ilçemize yakışan binaları Yenimahalle'ye kazan dırmaktır" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön