20 / 04 / 2024

Yenimahalle Belediyesi’nin başlattığı kentsel dönüşüm projesinde mutlu son!

Yenimahalle Belediyesi’nin başlattığı kentsel dönüşüm projesinde mutlu son!

Yenimahalle Belediyesi’nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde başlattığı bin 502 konutluk dev kentsel dönüşüm projesinde, mutlu sona gelindi. Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı.



Yenimahalle Belediyesi’nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde başlattığı bin 502 konutluk dev kentsel dönüşüm projesinde, mutlu sona gelindi. Geçtiğimiz Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandı.Rant için değil halk için kentsel dönüşüm anlayışıyla yaptığı çalışmalar ile binlerce insanı ev sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahibi vatandaşlarla konut sözleşmesi imzalıyor.


BLOK BLOK İMZALANIYOR

22 bloktan oluşan, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin bulduğu projede sözleşmeler, izdiham yaşanmaması için blok blok imzalanıyor. Sırası gelen bloktaki hak sahipleri,sms yoluyla bilgilendiriliyor.Konutların bulunduğu şantiye alanında yer alan belediye ofisinde sözleşmelerine imza koyan hak sahiplerinin sevinci de yüzlerine yansıyor.


KONUTLAR BÖLGENİN DEĞERİNE DEĞER KATTI

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm projesi ile inşa edilen lüks konutlar, bölgenin çehresini değiştirdi. Kaliteli malzemelerle, modern bir şekilde inşa edilen konutlar, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ni ilçenin yükselen değerlerinden biri haline getirdi. Belediye ekiplerinin alanda yaptıkları çevre düzenlemelerinde de sona gelindi.Yenimahalle’de çarpık kentleşmenin kökünü kazıma sözü verdiklerini hatırlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşların konutlarında huzur içinde oturmalarını temenni etti.


Milliyet Ankara 


Geri Dön