24 / 04 / 2024

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İller Bankası’nın yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Nuhoğlu İnşaat tarafından yapılan Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı. Milliyet'te yer alan habere göre; Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, 280 bin liradan başlayan fiyat ve 3 bin 200 lira taksitle satışa sunulan bahçe kullanımlı dairelerde 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerin yer aldığını söyleyerek, “Dairelerin büyüklükleri 65 ile 165 metrekare arasında değişiyor. Yıl sonunda teslimlere başlayacağız” dedi

İzmir'in Karabağlar'da çalışmaları devam eden projede ilk etabın teslimi Aralık 2020'de yapılacak. Proje dahilinde bahçe kullanımlı daireler satışa sunuldu. 20 blokta bin 533 konutun bulunduğu projede, büyüklükleri 65-165 metrekare arasında değişirken 1+1, 2+1, 3+1 geniş balkonlu daire seçenekleri bulunuyor.

Teslimler yıl sonunda 

Projede yer alan daireler hakkında açıklama yapan Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, “İzmir'de kaliteli ve herkese hitap eden uygun fiyatlı konutlar ürettik ve satışlarını gerçekleştirdik. Şimdi gelen yoğun talep üzerine projede sınırlı sayıdaki bahçe kullanımlı dairelerimizi satışa sunduk. Dairelerin büyükleri 65 – 165 metrekare arasında değişiklik gösteriyor, yıl sonunda daire teslimlerine başlayacağız. Projemizde farklı ölçeklerde havuzlar, spor sahaları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları da yer alıyor. Projeye özel yapılan bağlantı yolu ile her yere kolay ulaşım imkanı sağlanıyor ve hemen yanı başında bulunan otobüs duraklarının yanı sıra İZBAN ve metroya da yakınlığıyla çok fazla tercih ediliyor” diye konuştu.

Yenitepe İzmir de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

Dükkanlar için ön talep toplanıyor 

Mağaza ve dükkanların yer aldığı ticari üniteler için de ön talep toplanmaya başladığını söyleyen Nuhoğlu, “Özellikle ailelerin oturmasına yönelik daire satışlarının gerçekleştiği, yeni fuar alanı ve çevre yolunun hemen yanında bulunan Yenitepe İzmir’in ticari üniteleri çok yakında satışa çıkacak. Yeme-içmeden teknolojiye, planlı bir mağaza karmasıyla oluşturulan 25 adet mağaza ve dükkanın büyükleri, 60 metrekare ile 169 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yüksek kazanç ve yatırım fırsatı sağlayacak ticari ünitelerimizle ilgili mağaza karması planımızı oluşturduk. Çok yakında ticari ünitelerimizi de satışa sunacağız. Şimdiden talepleri toplamaya başladık” dedi. 

https://www.yenitepeizmir.com.tr/


Geri Dön