27 / 04 / 2024

`Yerel Zincirler Buluşuyor' konferansı başladı

`Yerel Zincirler Buluşuyor' konferansı başladı

`Yerel Zincirler Buluşuyor' Konferansı Posta Bandosu'nun eğlenceli müzikleri ile başladı



Türkiye Perakendeciler Federasyonu ve MMI Türkiye tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen `Yerel Zincirler Buluşuyor' Konferansı Posta Bandosu'nun eğlenceli müzikleri ile başladı

Ana teması "Gücünü Keşfet" olan konferansın açılış konuşmasını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptı.
"Çok Güzel Hareketler Bunlar" ekibinin perakende konulu skeçleri de büyük ilgi gördü. Obama'nın strateji danışmanlığını yapmış olan Zyman Group Başkan Yardımcısı DMG CEO'su David Morey'nin yer aldığı konferansta, P&G Batı Avrupa Mağaza İçi İnovasyon Direktörü Tony Durham, Eurobank Tekfen Genel Müdürü Mehmet Sönmez, Istventures Perakende ve Pazarlama Danışmanlık Şirketi Kurucu Ortağı Zafer Parlar konuşma yaptı.

`Çalışanlar da pazar tatili yapsın'
Pınar, Ülker, İçim, Nestle gibi markaların yer alıdığı standlarda ürün tanıtımları yapıldı. Konferansın gündeminde Büyük Mağazalar ve Hipermarketler Yasa Tasarısı vardı. TPF Başkanı Şeref Songör, organize perakendecilerin işlerine geldiği dönemde tüketicileri düşündüklerini söyleyerek, "Biz de organize perakendeciler gibi en yüksek ciroları pazar günü yapıyoruz. Diğer günler insanlar alışverişlerini organize edemezler diye düşünüyorlar. Çalışanlar da pazar günü tatil yapsalar, aileleriyle vakit geçirseler fena mı olur?" dedi. Konferans bugün sona erecek.
Milliyet


Geri Dön