24 / 04 / 2024

Yeşil İnci Evleri 1 projesindeki konutlar teslim edildi!

Yeşil İnci Evleri 1 projesindeki konutlar teslim edildi!

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları yürütülen  ‘Yeşil İnci Evleri-1’ projesi kapsamında konutların yapımı tamamlandı. 



Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları yürütülen ‘Yeşil İnci Evleri-1’ projesi kapsamında konutların yapımı tamamlandı. Yeşil İnci Evleri 1 projesinde yer alan 72 dairenin anahtarları düzenlenen törenle ev sahiplerine teslim edildi.

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Yakınca Mahallesi Yakınkent Caddesinde bulunan konutların anahtar teslim törenine, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediye iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat ve Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürleri ile ev sahipleri katılım gösterdiler.

 

Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Selahaddin Sami Üzmez, “Bugün itibariyle 72 daire ile dört dükkanımızı tamamladık ve sahiplerine teslim edeceğiz. Bugün gerçekten çok büyük heyecan içerisindeyiz. Süreç içerisinde bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ile ekibi başta olmak üzere değerli mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum'' diye konuşma yaptı. 


Geri Dön