27 / 04 / 2024

Yeşilyaka Koru projesi satışa çıktı! 2.5 milyon TL'ye!

Yeşilyaka Koru projesi satışa çıktı! 2.5 milyon TL'ye!

Yeşilyaka; doğanın kalbinde müstakil bahçeli villaları ile özlenen huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor. 56 villanın bulunduğu “Yeşilyaka Koru” olarak adlandırılan ilk bölüm satışa çıktı.



50 yıla varan köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması MESA ve NUROL, yemyeşil doğasıyla 320 bin metrekarelik bir alana sahip Yeşilyaka projesi için yeniden bir araya geldi. Yeşilyaka; doğanın kalbinde müstakil bahçeli villaları ile özlenen huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor. 56 villanın bulunduğu “Yeşilyaka Koru” olarak adlandırılan ilk bölüm satışa çıktı.



MESA ve NUROL, yaklaşık 50 yıldır sadece yeni yaşam alanları değil, en değerli hatıraları biriktirmek için yeni yuvalar yaratmaya devam ediyor. Yeşilyaka, hem doğanın hem de yaşamın tam ortasında. Sevdiklerinin mutluluğu için durmaksızın çalışanlara özlemini duydukları konfor ve eve dönüş keyfini doyasıya yaşayabilecekleri bir yaşam vaat ediyor. Korusu, 180 bin metrekarelik peyzaj alanı, gölet manzarası ve çeşitli sosyal imkanlarıyla Yeşilyaka, en özel anılara ev sahipliği yapacak.


“Söğüt ve Sedir” olmak üzere iki farklı tip villadan oluşan, müstakil bahçeler içindeki 56 villanın büyüklükleri 369 ile 379 metrekare arasında değişiyor. Söğüt 2.510.000 TL – 2.936.000 TL, Sedir ise 2.553.000 TL – 2.814.000 TL arasında konumlarına göre değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Yeşilyaka’da yaşam

Yeşilyaka sakinleri açık havada spor yapmanın keyfini tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahalarında çıkarırken, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve spa merkezinde günün yorgunluğunu atacaklar. Projede yaşayanlar Yeşilyaka kulüpte dostlarıyla bir arada keyifle vakit geçirebilecek, akşamları ailece açık hava sinemasında film seyredebilecekler.


Çocukluk anıları unutulmaz

Yeşilyaka’da çocukların hem güvenli, hem de çeşitli aktivite alanlarıyla donatılmış parklarda eğlenebileceği özel alanlar mevcut. Tırmanma duvarı, ağaç evler, kaykay pistleri ve yaş guruplarına göre özel dizayn edilmiş parklarda neşeli saatler onları bekliyor olacak.


Avantajlı lokasyon

MESA ve NUROL projeciliğinin ürünü olan proje, 3. Havalimanı ve çevresindeki Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi gelişen bölgelere komşu. Hadımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika mesafedeki proje, çevresindeki eğitim ve hastanelere olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Yeşilyaka’dan Maslak-Levent’e 25 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, Mall of İstanbul’a uzaklığı ise 15 dakika.


Yeşilyaka’nın Büyükçekmece Marina, Marmara Forum ve Bahçeşehir ile Akbatı AVM’ye uzaklıkları da sadece 10 dakika. Yakında hizmete girecek olan ve dünyaca ünlü lüks markaları buluşturacak Türkiye’nin ilk designer outlet’i Luxury Designer Outlet ise Yeşilyaka’ya sadece birkaç adım mesafede.


Lansman fırsatı

Geleneksel MESA NUROL kalite ve güvencesinin ortak imzasını taşıyan Yeşilyaka Projesi, Mayıs ayında lansmana özel ödeme koşulları ile sunuluyor. Lansman döneminde %5 indirim uygulanıyor. Ödeme planında, %20 peşin, birinci ve ikinci yılda %20 ödeme ile kalan % 40’lık bölüm vade farksız 36 aya bölünüyor. Peşin ödemelerde ise, lansman indirimine ek olarak %15’lik çok özel bir indirim fırsatından faydalanmak mümkün. Yeşilyaka’nın ilk bölümündeki 56 villa, Ekim 2017’de teslim edilecek.



Tel: 444 0 986

Web: http://campaign.mesa.com.tr/





Bu haber Hürriyet'te şöyle yer aldı:



MESA ve Nurol İstanbul Büyükçekmece’deki villa projesi için güçlerini birleştirdi.


1 milyon metrekare arsada kurulacak villa kent için çalışmalara başladıklarını belirten Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “İlk etapta 320 bin metrekare alanda inşaata başladık. Yeşilyaka projesinde 159 konut olacak. Alanın tamamında ise yaklaşık 500 villa olur. Eskiden masalların etkisiyle aklımıza bahçeli müstakil evler gelirdi. Betonarme binalarla masal bitti diyorduk. Büyükçekmece projesi ile masal yeniden başladı” dedi. 


159 villalık Yeşilyaka’nın 425 milyon lira değere sahip olduğunu dile getiren Boysanoğlu, ilk etapta 56 villayı satışa sunduklarını ve büyüklükleri 265 metrekare ile 450 metrekare arasında değişen tek ve 2 katlı müstakil villalar tasarladıklarını dile getirdi. Villalara yoğun talep geldiğini ve ilk etabın yüzde 35’inin satıldığını belirten Mesa Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu, “Fiyatlar 2 milyon 510 bin lira ile 2 milyon 936 bin lira arasında değişiyor. Lansman döneminde yüzde 5 indirim uyguluyoruz. Ödeme planında, yüzde 20 peşin, birinci ve ikinci yılda yüzde 20 ödeme ile kalan yüzde 40’lık bölüm vade farksız 36 aya bölünüyor. Peşin ödemelerde ise ek olarak yüzde 15’lik indirim de yapıyoruz. Yeşilyaka’nın ilk bölümündeki 56 villa, Ekim 2017’de teslim edilecek” diye konuştu.



Hürriyet



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Mesa ve Nurol, İstanbul Büyükçekmece’de 1 milyon metrekare arsada kurulacak villa kent için çalışmalara başladı. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ilk etapta 320 bin metrekare alan üzerinde 159 villa yapacaklarını söyledi.


Boysanoğlu, “Alanın tamamında 500 villa olur. Eskiden masalların etkisiyle aklımıza bahçeli müstakil evler gelirdi. Betonarme binalarla masal bitti diyorduk. Büyükçekmece projesiyle masal yeniden başladı. Toprağa basarak yaşamak isteyenler için iyi bir adres inşa edeceğiz” dedi.


56 villa satışta

Nurol Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, “Bahçeşehir’de Mesa ile ortak bir şehir kurduk. Aynı başarıyı Büyükçekmece’ye taşımayı hedefliyoruz” dedi. Projede villa fiyatları 2.5 milyon liradan başlarken, ilk etapta 56 villa satışa çıkarıldı. 159 villalık Yeşilyaka’nın 425 milyon lira değere sahip olduğunu dile getiren Boysanoğlu, büyüklükleri 265 metrekare ile 450 metrekare arasında değişen tek ve 2 katlı müstakil villalar tasarladıklarını söyledi. 


Toprağa basmak

Boysanoğlu, Yeşilyaka ile insanların ayaklarını toprağa bastığı bir hayat sağlamak istediklerini ifade etti. Boysanoğlu, “Gelişmiş ülkeler daha fazla bahçeli ev ihtiyacı içinde. ABD’de nüfusun yüzde 88’i, İngiltere’de yüzde 78’i, Almanya’da yüzde 72’si, Türkiye’de ise yüzde 18-19’u bahçeli evde yaşıyor” diye konuştu. 


Satışa çıkan bölümünyüzde 35’inin satıldığını belirten Mesa Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu, “Lansman döneminde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Ödeme planında, yüzde 20 peşin, birinci ve ikinci yılda yüzde 20 ödeme ile kalan yüzde 40’lık bölüm vade farksız 36 aya bölünüyor. Peşin ödemelerde ise lansman indirimine ek olarak yüzde 15’lik indirim yapıyoruz. İlk 56 villa, Ekim 2017’de teslim edilecek” dedi. Projede her villaya özel havuz ve 1000 metrekareye yakın bahçe ile ortak kullanımlı alanlar yer alacak. 


Milliyet/Duygu Erdoğan



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Mesa ve Nurol firmaları 20 yıl önce Büyükçekmece Gölü kenarında satın aldıkları 1 milyon metrekarelik arazide 159 villadan oluşan Yeşilyaka projesine başladı.


Sektördeki geçmişleri 50 yıla dayanan Mesa ve Nurol firmaları Bahçeşehir’den sonra ortaklıklarını Büyükçekmece göl kenarına taşıdı. İki firma bölgede 20 yıl önce satın aldıkları 1 milyon metrekarelik arazide 159 villadan oluşan Yeşilyaka projesine başladı. Arazinin 320 bin metrekaresinde hayata geçirilen Yeşilyaka’nın yüzde 85 yeşil alana ayrıldı. İlk etapta 56 villanın bulunduğu “Yeşilyaka Koru” bölümünün satışa çıktığı projede Söğüt ve Sedir” olmak üzere iki farklı tip villadan oluşuyor. 56 villanın büyüklükleri 369 ile 379 metrekare arasında değişiyor. Söğüt'te fiyatlar 2 milyon 510 bin TL – 2 milyon 936 bin TL, Sedir'de ise 2 milyon 553 bin TL – 2 milyon 814 bin TL arasında değişiyor. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysan, 350 bin metrekarelik alanda yapılacak Yeşilyaka projesinin sadece arazinin yüzde 15’ni kapladığını, geri kalan alanın ise yeşile ayrıldığını belirterek, “Projedeki villaların 1000 metrekareli bahçeleri olacak” dedi. Bütün masalların hep tek ya da iki katlı binalarda geçtiğine değinen Boysan, “Çok katlı yapıların başlamasıyla masal bitti derken, burada masalı yeniden yazıyoruz. Projeden ev sahibi olanlar için eve dönüşü keyifli hale getireceğiz” diye konuştu. 


Türkiye’de insanların yüzde 18-19’u bahçeli evde yaşıyor 


Türkiye’de bahçeli ev oranının az olduğunu kaydeden Boysan, Amerika’da insanların yüzde 88’nin, İngiltere’de 78’nin, Almanya’da ise insanların yüzde 75’nin bahçeli evlerde yaşadığına dikkat çekti. Erhan Boysan Türkiye’de ise bu oranın yüzde 18-19 arasında olduğunu belirtti. Toplantıda konuşan Nurol Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, "Nurol olarak bu yıl 50 yılını kutluyoruz. Mesa ile birlikte daha önce Bahçeşehir’de bir şehir kurduk. Birlikte oluşturduğumuz bu güveni Yeşilyaka’da taşıyoruz” dedi. Mesa Genel Müdürü Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu’da 320 bin metrekarelik alanda yapılacak 159 villanın 410 milyon TL’lik yatırımla yapılacağını anlattı. Salon büyüklüğü 60 metrekare olan villaların 5+2 şeklinde tasarlandığını ifade eden Bıyıklıoğlu, villa mutfakların büyüklüğünün ise 25 ila 30 metrekare arasında değiştiğini söyledi. 56 villanın 3 bin ağacın dikileceği korunun yanında inşa edileceğini aktaran Bıyıklıoğlu, metrekaresi 7 bin 130 TL olan projenin yüzde 35’nin ise satıldığını kaydetti. 


Çocuklar için zengin aktivite alanları mevcut 


Proje, 3. Havalimanı ve çevresindeki Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi gelişen bölgelere komşu. Hadımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika mesafedeki Yeşilyaka projesinde çocuklar için tırmanma duvarı, ağaç evler, kaykay pistleri ve yaş guruplarına göre özel dizayn edilmiş parklar gibi aktivite alanları yer alıyor.


Lansmana özel yüzde 5 indirimli satılacak 


Yeşilyaka projesi, mayıs ayında lansmana özel ödeme koşulları ile sunuluyor. Lansman döneminde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Ödeme planında, yüzde 20 peşin, birinci ve ikinci yılda yüzde 20 ödeme ile kalan yüzde 40’lık bölüm vade farksız 36 aya bölünüyor. Peşin ödemelerde ise, lansman indirimine ek olarak yüzde 15’lik bir indirim fırsatı sunuluyor. 4 etaplı Yeşilyaka’nın ilk bölümündeki 56 villa, Ekim 2017’de teslim edilecek.


Dünya



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


GAYRİMENKUL sektörünün iki köklü şirketi Mesa ve Nurol, Büyükçekmece'deki 1 milyon metrekarelik arazide hayata geçirilecek villa projesi için güç birliğine gitti. Bahçeşehir'de inşa ettikleri yapılarla gündeme gelen ortaklık, "Yeşilyaka" adı projesini dün tanıttı. 


Mesa Yönetim Kurulu Başkam Erhan Boysanoğlu, "Masallarda evler hep tek katlı ve bahçelidir. İstanbul'un her yerinde yüksek katlı yapılar yükseliyor. Bizim Bahçeşehir'de başlattığımız masal bitti artık derken, Büyükçekmece'de yeniden başladı" dedi. 420 milyon lira yatırım değerine sahip Yeşilyaka projesinin yüzde 85'inin yeşil alan olarak ayrıldığım belirten Nurol Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan ise, "500 villanın yer alacağı projede her eve bin metrekare bahçe ayırdık" dedi. 


Yeşilyaka projesinin ilk etabının 320 bin metrekarelik alanda inşa edileceğini ve 159 villanın yer alacağım söyleyen Mesa Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıkoğlu 56 villadan oluşan "koru" bölümünü satışa sunduklarını belirterek, "369 ile 379 metrekare arasında olan villalarının fiyatı 2 milyon 510 bin lira ile 2 milyon 936 bin lira arasında değişiyor" dedi. 


Sözcü



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


MESA Mesken ve Nurol, İstanbul Büyükçekmece'deki villa projesi için bir kez daha güç birliği yaptı. 1 milyon metrekare arsada kurulacak villa kentin 320 bin metrekarelik bölümünde 159 villalık proje hayata geçiriliyor. Yeşil Yaka adındaki projede ilk etapta 56 daire satışa çıktı ve bu dairelerin yüzde 35'i satıldı. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, bir-iki katlı evlerin masallarda kaldığını belirterek, "Artık masal bitti diyorduk. Büyükçekmece projemiz ile masal yeniden başladı. Toprağa basarak yaşamak isteyenler için iyi bir adres inşa edeceğiz" dedi. 


Nurol Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan da Bahçeşehir'de Mesa ile ortak bir şehir kurduklarını hatırlatarak. "Aynı başarıyı Büyükçekmece'ye taşımayı hedefliyoruz" dedi. Projede villa fiyatları 2 milyon 510 bin liradan başlıyor. 


Vatan




Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Mesa ve Nurol ortaklığında gerçeklştirilen Yeşilyaka projesi istanbul Büyükçekmece'de satışa sunuldu. Toplamda 1 milyon metrekare üzerinde gerçekleştirilecek olan proje 3 etaptan meydana geliyor. 1. etap olarak satışa çıkan Yeşilyaka Koru etabında toplam 159 adet villa bulunuyor. İlk olarak satışa çıkan villa sayısı ise 56 adet. Projede 2 ayrı tip villa bulunuyor. 369 metrekare ile 369 ile 39 metrekare büyüklüğündeki villaların satış fiyatları 2 milyon 510 bin lira ile 2 milyon 936 bin lira arasında değişiyor. Villa satışlarınsa lansmana özel yüzde 5 indirim ve ayrıca peşin alımlarda yüzde 15 ilave indirim uygulanıyor. Firma, yüzde 20 peşin, birinci ve ikinci yılda yüzde 20 ödeme ile kalan yüzde 40'lık bölümüne vade farksız.




Taraf



Bu haber Akşam'da şöyle yer aldı:


Mesa Mesken ile Nurol İnşaat; 320 bin metrekarelik alanda inşa edecekleri 56 villalık Yeşilyaka projesi için bir araya geldi.


Güç birliği yapan Mesa ve Nurol'un yeni projeleri Yeşilyaka satışa çıktı. Proje; Üçüncü Havalimanı ve çevresindeki Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi gelişen bölgelere komşu konumuyla dikkat çekiyor. Büyüklükleri 369 ile 379 metrekare arasında değişen 56 villalı projenin Söğüt etabında fiyat aralığı 2 milyon 510 bin lira ile 2 milyon 936 bin lira, Sedir etabında 2 milyon 553 bin lira ile 2 milyon 814 bin lira arasında değişiyor.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Projenin açık ve kapalı alanda birçok donatısı var. Açık havada tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahaları, ve yüzme havuzu, kapalı alanda yine kapalı havuz, fitness ve spa merkezi kulüp yer alıyor. Çocuklar için ise tırmanma duvarı, ağaç evler, kaykay pistleri ve yaş guruplarına göre özel dizayn edilmiş parklar inşa edilecek.

FARKLI ÖDEME SEÇENEĞİ

Villa satın almak isteyenlere farklı ödeme seçenekleri de hazırlandı. Lansman döneminde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Ödeme planında, yüzde 20 peşin, birinci ve ikinci yılda yüzde 20 ödeme ile kalan yüzde 40'lık bölüm vade farksız 36 aya bölünüyor. Peşin ödemelerde lansman indirimine ek olarak yüzde 15 indirim de mümkün.


Akşam




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Mesa Mesken ile Nurol İnşaat; 320 bin metrekarelik alanda inşa edecekleri 56 villalık Yeşilyaka projesi için bir araya geldi.


Güç birliği yapan Mesa ve Nurol'un yeni projeleri Yeşilyaka satışa çıktı. Proje; Üçüncü Havalimanı ve çevresindeki Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi gelişen bölgelere komşu konumuyla dikkat çekiyor. Büyüklükleri 369 ile 379 metrekare arasında değişen 56 villalı projenin Söğüt etabında fiyat aralığı 2 milyon 510 bin lira ile 2 milyon 936 bin lira, Sedir etabında 2 milyon 553 bin lira ile 2 milyon 814 bin lira arasında değişiyor.


ÇOCUKLAR UNUTULMADI


Projenin açık ve kapalı alanda birçok donatısı var. Açık havada tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahaları, ve yüzme havuzu, kapalı alanda yine kapalı havuz, fitness ve spa merkezi kulüp yer alıyor. Çocuklar için ise tırmanma duvarı, ağaç evler, kaykay pistleri ve yaş guruplarına göre özel dizayn edilmiş parklar inşa edilecek.


FARKLI ÖDEME SEÇENEĞİ


Villa satın almak isteyenlere farklı ödeme seçenekleri de hazırlandı. Lansman döneminde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Ödeme planında, yüzde 20 peşin, birinci ve ikinci yılda yüzde 20 ödeme ile kalan yüzde 40'lık bölüm vade farksız 36 aya bölünüyor. Peşin ödemelerde lansman indirimine ek olarak yüzde 15 indirim de mümkün.



Yeni Şafak

 


Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı ;


Sektörün iki önemli ismi Mesa ve Nurol, Bahçeşehir'den sonra bu kez de Büyükçekme'de bir proje geliştirdi. Projenin ilk etabı olan Yeşilkaya Koru, 56 tane villadan oluşuyor. Toplamda 3 etap olacak projenin en önemli özelliği 1500 metrekarelik göletinin ve 180 bin metrekarelik yeşil alanının olması. Yeşilyaka, toplamda 320 bin kilometrekarelik bir alana sahip. 

İlk etaptaki villalar iki farklı metrekarede tasarlanmış; 370 ve 380 metrekare. Her bir villa 1 dönümlük bir arsa alanına sahip. Projedeki yeşil alanlar, amfitiyatrodan kaykay pistine, ağaç evlerden mimarların macera parkı olarak isimlendirdikleri eğlence parkına kadar çeşitli özelliklerle geliştirilmiş. 


Metrekaresi 6.783 lira

Yeşil Yaka'nın fiyatları göz önünde bulundurulduğunda her projede olmayan bu tür özelliklerin olması şaşırtıcı değil. Zira fiyatlar 2 milyon 510 bin liradan başlıyor. Metrekare hesabı yaptığınız zaman her ne kadar bir çok rezidans projesine nazaran daha makul olan 6 bin 783 lirayla karşılaşsanız da, toplam tutar ilk bakışta insanın gözünü korkutmuyor değil. Ancak bölgedeki diğer villa projelerine baktığınızda inşaatı tamamlanmış projelerde metrekare fiyatları 17 bin lirayı bile buluyor. 


36 aya O faiz 

Peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 18 indirim yapılan projede, bir de sıfır faizli bir ödeme planı var. Peşinatta yüzde 20, bir yıl sonra yüzde 20, bir yıl sonra tekrar yüzde 20'lik bir ara ödemin yapıldığı Yeşilyaka'da kalan yüzde 40'lık kısım 36 ayda sıfır faizle ödenebiliyor. Projenin bir yatırım olarak değerlendirilip değerlendirilemeyeceği konusu ise matematiksel bir hesap gerektiriyor. Firma yetkilileri proje bitiminde metrekare fiyatının en az 11 bin lira olacağı konusunda ısrarlı. Bu da bir buçuk yılda neredeyse en az yüzde 75'lik bir kâr demek. Bölgedeki diğer villa projelerinin inşaat bitimindeki fiyatları düşünülecek olursa, yüzde 80 oranında bir artış beklenebilir. Ancak unutmamak lazım ki, Türkiye'deki konut fiyatları artık siyasi zeminden iki yıl öncesine oranla çok daha fazla etkileniyor. Dolayısıyla şimdiden bir tahminde bulunmak her proje için çok zor. 


1.5 yılda teslim

Villa projelerinin alıcıları malum. Hangi lokasyonda olursa olsun, metrekare bazında en az 8.500 liralık bir tutarı gözden çıkarmak durumunda. Yeşilyaka'ya da bu gözle bakılacak olursa, projenin lansman fiyatları, bölgedeki 8.700 lira ile 17.200 liralık yelpazede hedef kitleleri için oldukça mantıklı bir bantta bulunuyor. Projenin teslim tarihi Ekim 2017. 


Cumhuriyet



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması olan Mesa ve Nurol, Büyükçekmece'de 320 bin metrekarelik bir alana sahip Yeşilyaka projesi için yeniden bir araya geldi. Projenin Yeşilyaka Koru olarak adlandırılan, Söğüt ve Sedir olmak üzere iki farklı tip villadan oluşan 56 villalık ilk bölümü satışa çıktı. Müstakil bahçeler içindeki 56 villanın büyüklükleri 369 ile 379 metrekare arasında değişiyor. Söğüt 2 milyon 510 bin TL'den Sedir ise 2 milyon 553 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Ekonomist


Geri Dön