19 / 04 / 2024

Yeşilyurt Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Yeşilyurt Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Özalper, Abdulgaffar, Samanlı ve Şeyhbayram mahallelerinin birleşme noktasında yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.



Yeşilyurt Belediyesi sınırları içindeki Özalper, Abdulgaffar, Samanlı ve Şeyhbayram mahallelerinin birleştiği noktada yapılan ve büyük oranda tamamlanan Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, “Merkezimizin kaba inşaatı tamamlandı, ince işleri yapılıyor. Çalışmaları takip ederken yerinde incelemeye gayret ediyoruz. Kadın ve Gençlik Merkezimiz bu bölgemizdeki gerek kadınlarımız, gerekse de gençlerimizin yararlanabilecekleri çok önemli bir tesis olacak. Rabia Parkımız Özalper, Abdulgaffar, Samanlı ve Şeyhbayram mahallerinin birleştiği bir noktada, hem parkımız hem inşaatı süren merkezimiz inşallah mahallerimizin sosyal dokusuna katkı sağlayacak. Kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımızın faydalandıkları bir tesis haline dönüşecek” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından altı adet “Gençlik Merkezi” çalışması başlatıldı. İki Genlik Merkezi inşaatının kaba işleri tamamlandı, üç merkezde çalışmalar devam ediyor. Bir gençlik merkezinin ise ihale aşamasında olduğu belirtildi. Gençlik Merkezleri üç katlı toplam 500 metrekare alana sahip. En alt katta sportif faaliyetler, diğer katlarda ise kütüphane, beceri eğitimleri, çeşitli kurslar ve mahalle sakinlerinin kullanabilecekleri çok amaçlı toplantı salonu olacağı belirtildi.


Hürriyet 


Geri Dön