26 / 04 / 2024

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..



TFF 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri törenle açıldı. Tesise, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi. 


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Hüsnü Güreli, tesisin kurulmasında TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın önemli katkısı olduğunu belirtti.


Türk futboluna böylesi bir yerin kazandırılmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Güreli, Federasyon olarak böyle yerleri çoğaltmak hedefinde olduklarını vurguladı. Güreli, Nazilli Belediyespor'un bu tesislerde önemli başarılara imza atacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, "Nazilli Belediyespor'a hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Nazilli benim dördüncü evladım gibidir. Yaptığımız tesisler Nazilli'ye ve Türk futboluna armağan olsun." diye konuştu.


Kulüp başkanı Erdoğan Eker ise bu tesislerin Türkiye'ye örnek olacağını ifade etti.


Yıldırım Demirören Spor Tesisleri törenine, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, TFF Başkanvekili Ali Dürüst, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.



Milliyet




Geri Dön