29 / 03 / 2024

Yılmaz Ulusoy: Çeşme'ye otel yapacağız

Yılmaz Ulusoy: Çeşme'ye otel yapacağız

Ulusoy Holding Eşbaşkanı Yılmaz Ulusoy, "Çeşme'ye bir otel yaparak, turizm sektöründe de yerimizi alacağız." dedi



Ulusoy Holding Eşbaşkanı Yılmaz Ulusoy, Çeşme'den sonra  İzmir  Limanı'nın kendileri için prestij olacağını belirterek, "İzmir Limanı'yla da ilgileniyoruz. Bizim de teklifimiz olacak. Ticaretin milliyeti olmaz. Ortak da alabiliriz" dedi

Her yıl ilkbahar ve sonbaharda, Çeşme turizm sektörünü bir araya getiren buluşma Dalyanköy'de yapıldı. Cevat'ın Yeri'nde gerçekleştirilen buluşmaya 127 kişi katıldı. Burada konuşan Yılmaz Ulusoy, bugüne kadar başta Ege Bölgesi olmak üzere İç ve Doğu Anadolu'nun ihraç mallarını Avrupa'ya taşıyan gemiler de dahil olmak üzere 70 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını açıkladı.
Yatırımlarının 2012 yılına kadar süreceğini ve 100 milyon dolara ulaşacağını bildiren Ulusoy, İzmir Limanı'nın özelleştirilmesiyle ilgili olarak yerli ve yabancı sektörün önde gelenleriyle görüşmeler yaptıklarını belirterek şunları söyledi:
"Bir defa Ege'ye Çeşme aracılığıyla geldik. İzmir Limanı'yla da ilgileniyoruz. Bizim de teklifimiz olacak. Ticaretin milliyeti olmaz. Ortak da alabiliriz. Çeşme'den sonra İzmir Limanı bizim için bir prestij vesilesi olacak. Bu güzel bölgeye yatırım yapmaktan son derece mutluyuz. Ayrıca kruvaziyer turizmi için altı yıldır sürdürülen çalışmalarımız 2012'de sonuçlandırıldıktan sonra Çeşme'ye bir otel yaparak, turizm sektöründe de yerimizi alacağız."
Ahmet Aktaş/Milliyet


Geri Dön